Gå direkt till innehåll
Pigment Webyrå Stockholm Logotype

Webbyrå Stockholm

Bli
färgstark!

Vi levererar digital innovation, kreativitet och tillväxt.

Webbyrån med heltäckande service

Pigment Webbyrå erbjuder allt från nyskapande webbdesign och e-handelslösningar till effektiv marknadsföring och sökmotoroptimering - vi har verktygen och expertisen för att skapa, förbättra och optimera din digitala närvaro. Hos oss får du allt under ett och samma tak. Välkommen till Pigment Webbyrå!
  • Branding, UX & UI-design

    Vi designar användarcentrerade tjänster och upplevelser som engagerar

  • Backend- och frontendutveckling

    Vi bygger tekniskt SEO-optimerade hemsidor och stabila e-handelslösningar

  • Analys, SEO och Growth

    Vi hjälper er att optimera era digitala lösningar och nå era mål

Några av våra case

lillebil-frontpage-case
01/04

Lillebil & Lillebud

Till detta anrika budföretag har Pigment Webbyrå tagit fram en ny modern hemsida där vi tagit tillvara på Lillebil & Lillebud historia samtidigt som vi gjort det lättare att boka bud från mobilen.

pigment-webbyra-case-at-affarsvarlden
02/04

Affärsvärlden

Pigment Webbyrå är glada över att ha skapat Affärsvärldens online plattform, en hemsida som inte bara levererar kvalitativ finansjournalistik, men också ett smidigt och användarvänligt prenumerationssystem. Om du är ute efter djupgående analyser och tillförlitliga nyheter, är Affärsvärldens hemsida din go-to källa.

pigment-webbyra-case-at-abba-the-museum
03/04

ABBA The Museum

Hos Pigment Webbyrå är vi glada och stolta över att ha skapat den digitala upplevelsen för ABBA The Museum. Vi har lyckats överföra magin från museet till webben, vilket gör det möjligt för besökare att känna musikhistorien redan innan de stiger in genom dörrarna.

abilty-frontpage-case
04/04

Ability Partner

Pigment Webbyrå har åt Ability Partner tagit fram ett dynamiskt kurs- och konferensbokningssystem, helt integrerad mot Netsuite via API. Utöver detta har vi även tagit fram en ny logotype, brandbook och en helt ny modern hemsida.

Vi har hjälpt fler än 250 kunder

Vad säger våra kunder om oss

Allt inom Webbutveckling

Från kodens första rad till den skinande slutprodukten – vi omfamnar varje steg av er webbutveckling. Fördjupa er närvaro med en sajt som är skräddarsydd, snabb och säker. Utforska den digitala världens fulla potential med oss vid er sida.
Läs om Webbutveckling

E-handel i WooCommerce

För e-handelslösningar som inte kräver helt skräddarsydd backend är WooCommerce det självklara valet. Det är en kraftfull e-handelsplattform som integreras sömlöst med Wordpress och ger dig möjlighet att sälja produkter och tjänster online med lätthet.
Skräddarsydd e-handel

Applikationer i Laravel

Laravel är ett PHP-ramverk som erbjuder en robust och säker grund för att bygga komplexa webbapplikationer. Med dess moderna och eleganta kodstruktur kan vi skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller de mest krävande behoven. Oavsett om du behöver ett bokningssystem, en kundportal eller en intern företagsapplikation, kan vi leverera.
Läs om webbutveckling
SEO Byrå I stockholm

SEO-byrå

Vår holistiska syn till SEO innebär att vi kombinerar teknisk expertis med kreativ design och innehållsstrategi. Från sökordsanalys och on-page optimering till hastighetsoptimering och mobilanpassning; vi ser till att din webbplats är optimerad för både användare och sökmotorer. Genom analys styr vi dina SEO-insatser för att säkerställa maximal effekt och ROI.
Läs mer om sökmotoroptimering
Digital driven Byrå

Datadriven webbyrå

Vi är datadriven webbyrå som med hjälp av data skapar skräddarsydda webblösningar, vilket optimerar användarupplevelsen och förbättrar konverteringsgraden. Välkommen till Pigment Webbyrå.
Läs om analys
Webbyrå WordPress

Ledande inom WordPress

Pigment Webbyrå är en av Sveriges ledande WordPress-byråer. Under årens lopp har vi byggt allt från företagshemsidor till skräddarsydda prenumerationsystem. Hos oss finner ni professionella WordPressutvecklare, kreativa formgivare och SEO-kompetens under ett och samma tak.
Läs mer om Webbyrå WordPress

Vårt erbjudande

Webbyrå Stockholm UX
01/03

Datadrivna processer

Genom noggrann analys identifierar vi både era styrkor och områden för förbättring. Våra strategier är anpassade till era unika behov, vilket leder till konkreta genomföranden och mätbara framgångar. Vi strävar efter att inte bara förstå nuvarande prestanda utan också att upptäcka de största möjligheterna för framtida tillväxt. Oavsett om det är konverteringar, marknaden eller sökmotoroptimering som ni behöver hjälp att förstå har vi verktygen för det.

Webbyrå Stockholm e-handel
02/03

Estetiskt och stabilt

Det räcker inte med en snygg webbsida – den måste också vara funktionell. Med vår expertis inom UI/UX Design och webbutveckling ser vi till att era digitala ytor inte bara är estetiskt tilltalande, utan även användarvänliga och konverterande. För er som vill ha mycket funktion på köpet erbjuder vi professionell WordPress- och WooCommerce-utveckling. Har ni behov av 100% skräddarsytt, erbjuder vi handbyggda plattformar i Laravel, REST-API och integrationer mot tredjepartssystem.

Webbyrå i Stockholm
03/03

Konvertering

Som er pålitliga partner inom Growth, arbetar vi dedikerat för att accelerera skalbar tillväxt genom att noga väva samman datadrivna strategier och innovativ optimering. Genom noggrann analys lägger vi grunden för genomtänkt planering och strategi. Därefter tar vi steget till praktiskt genomförande, alltid med sikte på att öka konverteringen och omvandla besökare till lojala kunder. Vi ser till att alltid återkomma med uppföljning och rapportering, för att ni kontinuerligt ska kunna följa er digtiala resa.

webbyra-stockholm-personal-sergio

Söker ni en webbyrå i Stockholm?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Feed

Våra tjänster

Skip to navigation