Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Huset Middelfart
pigment-case-husetmiddlefart-hero-5

Huset Middelfart

Konferenscenter i naturskön miljö

Huset Middelfart är beläget i centrala Danmark i ett vackert och naturskönt område. Konferenscentret har plats för hundratals gäster med eller utan mat och övernattning, och är värd för över 30 000 konferensgäster årligen. Huset byggdes 1968 och har sedan dess varit ett livligt centrum för inlärning och inspiration.

case-huset-middelfart-mockup

Konferenscentret du vill tillbaka till

Från Huset Middelfart går de flesta med ett stort leende på läpparna. Med en enastående gästfrihet och servicekänsla vill deras dedikerade team få alla att känna sig välkomna från första stund. Det är just därför så många kommer tillbaka till Huset Middelfart år efter år.

En unik upplevelse utöver det vanliga

Välkomnande miljö

Konferenscentret är beläget i en vacker miljö vilket behövde återspeglas på hemsidan med stora, fina och högupplösta bilder. Även känslan av gästfrihet, servicekänsla och professionalism behövde återspeglas på hemsidan.

Egna ikoner

Huset Middelfart var i behov av nya ikoner för deras grafiska profil, därför togs ett kit fram med olika ikoner för olika områden som kan användas på hemsidan och i grafiska material.

Naturnära färger

Huset Middelfarts naturnära läge återspeglas i deras färger som påminner om natur, fräschhet och känslan av att känna sig hemma i naturen.

Stöd för video

Huset Middelfart hade en egen video som de gärna ville visa på startsidan. Pigment ser alltid till att optimera hastigheten på hemsidan så att den ska ladda snabbt, även om det finns en video på hemsidan.

Responsiv design

Konferenscentrets hemsida är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation