Gå direkt till innehåll
Hem / Digitalbyrå Stockholm

Digitalbyrå Stockolm

Där visioner blir verklighet

Pigment är en innovativ digitalbyrå i Stockholm med fokus på att leverera högkvalitativa digitala lösningar till våra kunder. Vi erbjuder flera olika digitala tjänster som analys webbutveckling, webbdesign, sökmotoroptimering, digital marknadsföring och mycket mer. 

  • Analys & Strategi
  • Branding och UI/UX-design
  • Frontend- och backendutveckling
  • SEO & SoMe
  • Content
  • Förvaltning

Varför anlita en digtialbyrå i Stockholm? 

Vår breda kompetens gör oss till en komplett digitalbyrå och partner för våra kunder, oavsett deras behov. Vi tror på att skapa hållbara och skräddarsydda lösningar som passar för varje enskild kund och hjälper dem att uppnå sina mål. 

Majoriteten av alla köp eller kundresor börjar i den digitala världen idag. Oavsett om du söker efter prenumeranter, vill sälja dina produkter eller skapa intresse av dina budskap behöver du ha en digital närvaro. Du behöver också veta vart du skall finnas, när du skall synas samt vem som är din målgrupp. Som digitalbyrå är det vårt uppdrag att guida och hjälpa er att placera era produkter och tjänster rätt. Vi bygger detta på data, analys och erfarenhet, aldrig på magkänsla. På det sättet kan vi optimera er försäljningsprocess digitalt genom att placera era produkter och tjänster precis när era kunder letar efter dem. 

Digital marknadsföring idag

Att prata kring digital marknadsföring idag kan tyckas uttjatat när i princip all marknadsföring numera är digital. Men det är skillnad på effektiv digital marknadsföring som levererar resultat och att sätta upp ett konto hos Google eller Facebook. Tillgängligheten har gjort det möjligt för i stort sett alla företag att arbeta med digital marknadsföring. Det som en digitalbyrå likt Pigment gör är att bygga en strategi utifrån analys och data.

Pigment har sin grund i webbutveckling och har därmed den tekniska expertisen samt erfarenheten som är grunden i den digitala marknadsföring. Vi förstår hur vi bygger en hemsida och hur vi strukturerar upp innehållet för att skapa synlighet via sökmotorer. Vi förstår också hur vi får dina besökare att göra det ni vill. Genom UX & UI och löpande konverteringsoptimering kan vi leda besökarna till konvertering. 

En digitalbyrå med förståelse för er affär

Hos Pigment får du en engagerad och erfaren digitalbyrå som alltid arbetar för att ta din digitala närvaro och affär till nästa nivå. Vi har arbetat under många år med att förstärka företag och organisationers affär digitalt. Från att attrahera besökare till en välutvecklad webbplats, till att få dem att konvertera och sedan analysera den datan. 

Våra tjänster

webbyra-stockholm-personal-sergio

Söker ni en digitalbyrå?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation