Är WooCommerce alltid rätt?

Det finns fall där vi väljer att inte använda WooCommerce. Låt oss säga att ni vill utveckla en auktionssajt där högst bud vinner. I detta fall kommer inte WooCommerce vara rätt och och vi tar då fram en helt handbyggd plattform åt er.

Räcker standardlösningar

WooCommerce kommer med en färdig och fungerande varukorg, kassa och produktsida. Det finns moduler och plugins för nästan allt ni kan tänka er. WooCommerce är så komplett och färdigt att det tar högst en dag att sätta upp en e-handel, om man är nöjd med standardlösningar. Det är inte vi. Vi anser att WooCommerce ger oss en stark och välbyggd grund att stå på – men att varje e-handel bör ritas upp för hand. Detta maximerar kundupplevelse som ökar konvertering och affärer. 

Design

Design är för oss en väldigt stor del av hela processen när vi tar fram en ny e-handel. Eftersom människor ofta tar beslut med känslor tar vi hjälp av färger, fonter och bilder för att skapa rätt känsla för just er målgrupp. Rätt känsla är lika med mer affärer kort sagt. Alla våra utvecklare har en bakgrund inom design vilket gör att slutresultatet alltid blir lika bra som skisserna.

Integrationer

Att integrera sin e-handel mot externa system som sköter lagerhantering, kreditkontroller, redovisning och kundlistor frigör tid och minskar risken för fel. Pigment kan hjälpa er att integrera tjänster som Fortnox, Klarna, Payex, Trafikregistret, Bank-ID, Spar-registret, Postnord, Mailchimp, Workbuster, My Newsdesk, Visma m.m.

Kom i kontakt med oss!

Behöver du en kostnadsfri offert eller har frågor kan du maila oss på info@pigment.se, ringa oss på 070-488 19 68 eller fylla i vårt formulär här. Välkommen!

Kontakta Pigment Webbyrå Stockholm.