Modern teknik + Sökmotoroptimering + Profil

Hos oss på Pigment finns inget som begränsar dina visioner. Är din dröm att starta en framgångsrik webshop för kläder? Behöver ni automatiserad lagerhantering och integration mot betalningslösning och Fortnox? Pigment Webbyrå hjälper er med profil, kommunikation, webbdesign, affärsutveckling och stabila e-handelsplattformar.

Webshop med WooCommerce eller handbyggt?

Pigment Webbyrå utvecklar den shoppen som passar just er. Har du en sajt med speciella behov erbjuder vi helt handbyggd plattformar i Laravel. Har ni en vad som kan kallas en “vanlig webshop” erbjuder vi optimerade e-handelssidor byggt på WooCommerce.

Lagom är bäst?

Vi bygger som sagt webshop:ar i WooCommerce och i Laravel. Men sanningen är att vi även erbjuder den gyllene medelvägen. Med WooCommerce kommer en hel del saker gratis och förinstallerat. Ibland lite för mycket om vi ska vara ärliga. Vi har genom åren lärt oss hur vi kan utnyttja det som är bra med WooCommerce men även vad som ska tas bort.

Hör av dig till oss för vägledning

Pigment Webbyrå

Teamet på Pigment har många färdigheter och förmågor. Har du en dröm som du vill konkretisera hjälper vi dig mer än gärna med den. Genom workshops, webbdesign, webbutveckling, projektledning, affärsutveckling och ett agilt arbetssätt skapar du tillsammans med oss en lättadministrerad plattform där du kan bedriva din verksamhet.

Vi främjar nyskapande visioner och utmaningar och vill gärna höra dina idéer.

Välkommen att höra av dig! 😊

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)