Arbeta med digital annonsering för att nå ut till valda målgrupper

I vårt erbjudande har vi såklart olika tjänster runt digital annonsering. Vi har tillsammans med ett flertal kunder arbetat tätt tillsammans för att jobba fram både strategier, och praktiskt arbete med digital annonsering, och hjälper gärna er med stöd i den annonsering ni behöver. I det arbetet ingår bland annat tjänster som:

  • Google Ads
  • Search Console
  • Google Analytics
  • Facebook/Meta

Vi använder ovan verktyg för mätning av konvertering, för att initiera och driva kampanjer, men också för att arbeta med kontinuerlig uppföljning och anpassning.

Steg-för-steg guide för att skapa lyckade annonser på Google Ads

  1. Definiera dina mål – Innan du börjar med att skapa annonser behöver vi förstå era mål och vad ni vill uppnå med er kampanj. Det kan vara att öka försäljning, öka varumärkesmedvetenheten eller någon annan målsättning.
  2. Skapa en sökordslista – Nästa steg är att skapa en sökordslista som innehåller de ord och fraser som era potentiella kunder söker efter. Genom att ha en bra sökordslista kan vi rikta in oss på rätt målgrupp och öka chansen för att din annons visas vid rätt sökningar.
  3. Skapa annonser – Annonserna är det som dina potentiella kunder ser när de söker efter de sökord som ni riktar er mot. Det är därför viktigt att skapa annonser som är relevanta och attraktiva för att locka kunderna att klicka på dem. Annonserna bör innehålla en rubrik, beskrivning och en stark CTA (Call-to-Action) för att driva trafik till er webbplats.
  4. Skapa en landningssida – När era potentiella kunder klickar på din annons kommer de att hamna på en specifik sida på din webbplats. Denna sida bör vara relevant för annonsen och ge användaren en tydlig väg att ta kontakt eller genomföra en önskad åtgärd.
  5. Mät och analysera – När kampanjen är igång är det viktigt att du mäter och analyserar resultaten för att se hur den presterar. Genom att använda verktyg som Google Analytics kan vi få insikt i viktiga statistik som klickfrekvens, konverteringsfrekvens och kostnader per klick. Detta ger oss möjlighet att justera och förbättra era kampanjer över tid.

Välkommen att kontakta oss idag för att prata om hur vi kan hjälpa dig med digital anonsering!

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)