Webbdesign. Digital design. Grafisk formgivning?

Pigment webbyrå har ett passionerat team av designers som brinner för att skapa visuellt imponerande digitala lösningar som sticker ut från mängden. Vi sätter alltid våra kunders behov i centrum och erbjuder tjänster inom:

  • UX-design
  • Grafisk design
  • Grafisk profil
  • Logotyp


UX-design

User Experience Design. En design startar alltid med en besökares resa, det är kärnan i UX-design där målet är att designa struktur och hela kund/besöksresan för att göra det lätt och självklart för besökaren att kunna och vilja göra det er webbplats har som mål att leverera; ett köp, en kontaktförfrågan, beslutsunderlag, en bokning eller vad det nu kan vara. När bra flöden och struktur finns på plats gör vi webbplatsen snygg och i enlighet med företagets profil.

Grafisk design

Vilken grafisk design som appliceras på webbplatsen arbetas fram av våra designers tillsammans med er. Finns det en existerande grafisk profil så utgår vi självklart från denna, finns det inte gör vi antingen en specifik för webben, eller arbetar fram en övergripande grafisk profil tillsammans med er.

Grafisk profil

En grafisk profil består bland annat av olika färger, fonter och olika grafiska element som till exempel logotyp, ikoner och liknande, tillsammans med regler runt användning, placeringar och liknande. Detta samlas normalt i en Brand book som vi självklart arbetar efter, alternativt kan ta fram tillsammans med er om behov finns.

Logotyp

Vid behov så hjälper vi gärna er att ta fram en ny, eller omarbetar en logotyp till ert företag. Våra designers har erfarenhet från många olika medier så ni kan vara säkra på att det som tas fram fungerar i såväl olika medier som i olika storlekar och sammanhang.

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)