MenyStäng

Projektledare

Vi på Pigment är specialiserade på att bygga hemsidor i WordPress, skräddarsydda efter kundens önskemål och behov. Antalet spännande uppdrag har den senaste tiden ökat i snabb takt och vi är därför nu i behov av utöka vår styrka med en erfaren projektledare. Har du det som krävs för att bli vår nya stjärna?

Vad innebär tjänsten?

Som projektledare är du länken mellan våra medarbetare och kunden. Du håller i förstudier, presentationer, uppstartsmöten och workshops, samtidigt som du har hand om planering och styrning internt. Under projektets gång sköter du löpande dialog mellan kund och projektteam och ser till att slutprodukten levereras i tid och med rätt kvalitet.

Vem är du?

Du är en positiv person med mycket driv och energi. Du är van vid att ha hand om flera parallella projekt och trivs i en bransch under ständig förändring. Det är viktigt att du har god förståelse för webben och utveckling av webbsidor. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av att driva webbprojekt. Du bör vara insatt i ämnen som användarvänlighet, responsivitet och SEO och känner dig bekväm med att föra tekniska dialoger med kund inom webb-relaterade områden.

Att jobba på Pigment

Pigment består av ett sammansvetsat gäng med bra gemenskap och högt i tak. Hos oss råder en kreativ och prestigelös stämning där vi gärna delar med oss av våra kunskaper. Vi tror på personlig utveckling och frihet under ansvar. Vi har roliga och spännande teambuilding-aktiviteter utanför jobbet och erbjuder både friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Låter det intressant?

Är det dig vi söker? Fyll i så fall i formuläret nedan och bifoga CV så kontaktar vi dig om en intervju blir aktuell.

Ansökan