MenyStäng

Webbutvecklare

Vi på Pigment är specialiserade på att bygga hemsidor i WordPress, skräddarsydda efter kundens önskemål och behov. Antalet spännande uppdrag har den senaste tiden ökat i snabb takt och vi är därför nu i behov av utöka vår styrka med en erfaren webbutvecklare. Har du det som krävs för att bli vår nya stjärna?

Om tjänsten

Som webbutvecklare på Pigment arbetar du med att bygga avancerade och väloptimerade hemsidor och webblösningar från grunden, med wordpress som bas. Du arbetar på egen hand eller i team med projektledare, formgivare och andra utvecklare. Då branschen är under ständig förändring hänger du med i utvecklingen och arbetar proaktivt för att alltid kunna möta kundernas behov.

Vem är du?

Du bör ha minst 5 års erfarenhet av frontend och 3 års erfarenhet av WordPress samt vara bekant med ord som Gulp, ACF, NPM och Minify. Du jobbar strukturerat och noggrant och är van vid flera parallella projekt.

Förkunskaper:

  • WordPress
  • HTML/CSS
  • jQuery
  • Gulp
  • Git

Det är även meriterande om du har kunskaper inom SEO och ett öga för grafisk form.

Att jobba på Pigment

Pigment består av ett sammansvetsat gäng med bra gemenskap och högt i tak. Hos oss råder en kreativ och prestigelös stämning där vi gärna delar med oss av våra kunskaper. Vi tror på personlig utveckling och frihet under ansvar. Vi har roliga och spännande teambuilding-aktiviteter utanför jobbet och erbjuder både friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Låter det intressant?

Är det dig vi söker? Fyll i så fall i formuläret nedan och bifoga CV så kontaktar vi dig om en intervju blir aktuell. Skriv också ner länkar till tidigare arbeten och beskriv din roll i projektet.

Ansökan