Nu söker vi en vass frontendutvecklare

Pigment är en framgångsrik webbyrå med bas i Stockholm och kontor i Kathmandu, Nepal.
Vi har lyckats bli ett Gasellföretag både 2019 och 2020. Något som vi är väldigt stolta över.  Idag är vi 17 medarbetare.

Våra kunder består av allt från e-handlare och offentliga verksamheter till stora och små företag. Vad de alla delar är ett stort förtroende för våra leveranser och kompetens. Tack vare våra kunders tillit och vår strävan att ständigt förbättra kan vi vara med och påverka deras affärer på djupet.

Jobbet

Som frontendutvecklare på Pigment har du ett nyckelansvar för de kunder du jobbar med. Vikten av god design kan inte understrykas nog och vi vill arbeta med folk som brinner för kreativitet och god kodstruktur. Då frontendutveckling är en del av sökmotoroptinering vill vi att du förstår hur man bygger optimerade sidor för WCAG, SEO och Page Speed.

Din kompetens

• Formkänsla
• SCSS
• HTML5
• jQuery
• Javascript
• PHP
• SEO
• GA/GTM
• WordPress
• React – meriterande

Vem du är

Du är självsäker i rollen som WordPress-utvecklare och har har jobbat med detta ett antal år. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är kommunikativ då vi alltid jobbar i team. Du är nyfiken, driven och arbetar hela tiden för att vi som lag kontinuerligt ska levererara projekt med kvalitet. Du vill ständigt utvecklas i din roll som utvecklare och ser ett problem som en början på en ny lärdom.

Arbetsplats, kollegor och Mount Everest

Du kommer att jobba i ett team som tillsammans säkerställer att slutresultatet blir högklassigt. Oftast består varje team av en eller flera projektledare, UX designer och utvecklarkollegor.

Du utgår från vårt kontor i Stockholm men kan självklart jobba på distans när det passar. Vill du någon gång jobba från vårt kontor i Kathmandu tillsammans med kollegorna där, och möjligtvis med oss andra från Sverige, går det bra. Vi gillar Nepal för det är ett fantastiskt land och Kathmandu är en härligt kaotisk stad.

På Pigment månar vi om vår personal. Vi har kollektivavtal som bl.a. innebär att vi självklart betalar in till din tjänstepension. Vi tillämpar generös flexram och erbjuder också friskvårdsbidrag och ett trevligt vardagsrum på kontoret.

En målsättning vi har är att tillsammans skapa minnen för livet. Kanske tillhör du den del av teamet som kommer bestiga Mount Everest basecamp nästa år? 😊🌶️🙏

Känns det som något för dig? Mejla anna@pigment.se så bokar vi en träff.

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)