• Hantering av personuppgifter (GDPR)

    Pigment AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

    När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@pigment.se.

    Pigment AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Några av våra case

Vi har gjort mycket som vi har stolta över. Allt från stora e-handelsprojekt, handbyggda och i WooCommerce, hemsidor med avancerad funktionalitet och intelligens, till enklare företagshemsidor med design som sticker ut. Titta gärna runt bland våra case, inspireras och kontakta oss om du är nyfiken på att veta mer.

RFSU

Läs mer

Assistancekåren

Läs mer

Annapurna Trekking Agency

Läs mer

Kontorskraft

Läs mer

Bauer Media

Läs mer

Helt enkelt EKO

Läs mer