Bygga nytt, bygga om, eller bygga vidare?

Vi utvecklar hemsidor, webbplatser, eller sajter, kärt barn har många namn. Vi har gjort det här i väldigt många år nu och har hittat hem i lösningar som gör det enkelt att arbeta i för er, och enkelt för oss att bygga vidare på när webbplatsen växer och era behov förändras över tid. När vi säger att vi utvecklar webbplatser så menar vi just det, vi utvecklar webbplatser efter kundens specifika behov.
Vi är inte en byrå som köper in ett färdigt tema, och ett gäng plugins, lägger till någon typ av sidbyggarverktyg, byter färger, fonter, lägger till logga och lite snygga bilder, slår oss för bröstet och säger att vi byggt en sajt.
Vi sätter oss tillsammans med er, reder ut vad ni behöver just nu och vad ni har för planer för framtiden. Sen designar och bygger vi det ni behöver, på ett sätt som inte låser in er i många olika leverantörers produkter. Då får ni något som ni kan växa i och känna er trygga i att stommen kommer att hålla i många år.

Anpassad admin/design

Normalt bygger vi ett admingränssnitt utifrån era behov som är lättanvänt, tydligt och flexibelt. I det har du alla möjligheter att själv skapa nya sidor från ett antal olika block som finns tillgängliga, välj vilka block du vill ha, välj ordning, layout med mera, addera innehåll och publicera. Vilka block som byggs åt er tas fram i den initiala workshopen. Givetvis ingår det utbildning i hur man använder admin i leveransen. Vill ni använda wordpress inbyggda editor Gutenberg så stödjer vi givetvis även det, så klart med samma typ av flexibilitet vi levererar i våra egna gränssnitt.

Standard integrationer

En integration kan vara allt från att enkla saker som att koppla upp webbplatsen mot din nuvarande e-posttjänst, en existerande betalningslösning, eller koppla in en tjänst för nyhetsbrev eller liknande. Dom här sakerna gör vi i princip åt alla våra kunder i någon form så här är det sällan det blir mycket jobb.

Kundanpassade integrationer

Utöver dom mer standardiserade integrationerna så finns det givetvis mer komplexa kopplingar mot externa system och tjänster, CRM system som Lime, Salesforce, pressmeddelanden, lagersystem med mera. Vi har stor erfarenhet av att bygga integrationer av den här typen, både från scratch och från förberedda integrationspaket från leverantören. För att detta ska gå snabbt och smärtfritt så startar vi med en teknisk workshop där vi identifierar vilka flöden som ska byggas nu, vad som kan komma sen, och vid behov tar vi även in en teknisk kontakt från leverantören. Utifrån det så skapar vi ett väl underbyggt estimat och en kravlista på funktion att testa mot.

E-handel/shop

Att bygga e-handel är av uppenbara skäl ett större projekt än en enklare hemsida som främst presenterar ett företag och dess tjänster. För e-handel arbetar vi oftast med Woocommerce som bas för shoppen, sen gör vi egna mallar för designen så den passar som hand i handske med ert företags profil och verksamhet. Finns behovet av en mer avancerad shop än vad Woocommerce normalt erbjuder så gör vi en djupare analys av behoven för att se om det kanske är mer kostnadseffektivt över tid att bygga en egen shop jämfört med att löpande behöva fixa och justera shoppen i takt med att Woocommerce släpper uppdateringar.

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)