Bred kompetens

Pigment Webbyrå Stockholm har stor erfarenhet av olika e-handelslösningar. Vi har utvecklat komplexa prenumerationstjänster, automatiserade affärssystem för webshoppar samt byggt en prenumerationstjänst för kock- och färdiglagad mat. Vi kan vår sak och behöver du hjälp att bygga en bättre checkout och integrera den mot en betalningslösning kan vi hjälpa dig.

Hör av dig till oss för vägledning

Vilken betallösning passar er?

Driver du webshop, prenumerationstjänst eller går i tankarna att bygga ett nytt Blocket? Oavsett dina mål så kan vi vägleda dig till den bästa betallösningen för just era behov. Vi har stor erfarenhet av integrationer mot olika leverantörer och har byggt kopplingar mot alla större betalningsleverantörer i Sverige. Vi jobbar bland annat med Klarna, Swish, Fortnox, Payex och Swedbank Pay.

Hör av dig till oss för vägledning

Automatisera er ekonomi

Att kunna ta betalt av sina kunder direkt på webben är för steg ett i e-handelsplattformen mognad. Vi ser gärna att ni får mer tid över till det ni gör bäst genom att automatisera er bokföring också. Genom att integrera er e-handel och betalningslösning mot ert ekonomisystem så kan vi spara er värdefull tid och minimera fel.

Läs mer om hur vi arbetar med e-handel och WooCommerce.

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)