Varför ramverket Gatsby

Hastighet är en avgörande faktor för e-handel och lyckad konvertering. Man vet genom otaliga undersökningar att en omedelbar reaktion från hemsidan eller webshoppen ökar konverteringar. Gatsby leverar blixtsnabba hemsidor. Därför Gatsby. Läs mer om Gatsby här

Hör av dig till oss på Pigment Webbyrå Stockholm för vägledning

Varför är Gatsby snabbt

För att uppnå 1 sekunds laddningstid och direkta interaktioner behöver man (lite förenklat sagt) först stoppa kommunikation mellan webbläsaren, servern och databasen. Man behöver sedan kunna leverera statiska sidor med text och bild till webbläsare. Gatsby gör detta möjligt och därför är Gatsby snabbt. Tekniken kan låta enkel men Gatsby erbjuder även en lösning där ni som redaktörer kan skapa innehåller via ett publiceringssystem. Och det är här det börjar bli riktigt intressant.

Hör av dig till oss för vägledning

Hur fungerar Gatsby

Gatsby kan “lyssna” på en databas, Markup, JSON, XML CSV och API:er. Den data som kommer in görs om till statisk data som vi sedan presentera för webbläsare med HTML, CSS och React. Eftersom Frontend byggs med React blir sidan dynamisk och interaktiv.

Hör av dig till oss för vägledning

Fungerar Gatsby med WordPress?

Som redaktör behöver fortfarande ett sätt att uppdatera delar av hemsidan. Eftersom Gatsby kan lyssna på JSON och WordPress kommer med ett inbyggt REST-API så kan vi låta er publicera text och bild via WordPress och sedan leverera statiska sidor med Gatsby.

Hör av dig till oss för vägledning

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)