Konsten att skapa en attraktiv e-handel

På Pigment webbyrå skapar vi skräddarsydda och avancerade digitala lösningar och e-handelsplattformar för våra kunder.

Vi förstår vikten av att ha en väl fungerande och attraktiv e-handel för att driva försäljning och tillväxt för våra kunders verksamhet. Därför har vi arbetat hårt för att utveckla vår expertis inom e-handel, och vi har en gedigen erfarenhet av att bygga avancerade och anpassade e-handelsplattformar med olika funktioner och integreringar.

Vårt team av utvecklare och designers jobbar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och önskemål, och vi skapar sedan skräddarsydda lösningar för att uppfylla dessa. Vi använder oss av moderna tekniker och plattformar för att bygga e-handel som är både säker och användarvänlig, och som har integrerade funktioner för till exempel betalning, orderhantering och andra viktiga processer.

Välkommen att kontakta oss för att prata e-handel! Tills vi hörs kan du inspireras av våra tips nedan.

Tips för att lyckas med din e-handel:

  • Satsa på användarvänlighet: Se till att din e-handelsplattform är enkel att navigera och använda. Lägg särskild vikt vid sökfunktionen, kundvagnen och kassan. Se till att sidan är responsiv och fungerar bra på alla enheter. Våra designers levererar alltid användarvänlig webbdesign.
  • Skapa tydliga och detaljerade produktbeskrivningar: Ge besökarna all information de behöver för att ta ett beslut om köp. Se till att produktbeskrivningarna är korrekta och omfattande, med tydliga bilder och mått. Vi hjälper er gärna med innehållsproduktion.
  • Ge besökarna olika betalningsalternativ: Se till att dina besökare kan betala på det sätt som de föredrar. Erbjud kreditkortsbetalning, faktura, swish eller andra betalningsalternativ. Vi kan integrera alla med hjälp av till exempel API.
  • Säkra kunddata: Säkerställ att all kunddata hanteras på ett säkert sätt och att dina betalningssystem är certifierade. Vi levererar GDPR-säkra lösningar.
  • Optimerad för SEO: Se till att din e-handelsplattform är optimerad för sökmotorer, för att öka chanserna att hittas av potentiella kunder. Använd rätt sökord i produktbeskrivningar och meta-tags. Vi hjälper er gärna med sökmotoroptimering!
  • Satsa på marknadsföring: Använd sociala medier och andra kanaler för att marknadsföra din e-handel. Skapa attraktiva annonser, kampanjer och erbjudanden för att locka nya kunder och behålla befintliga. Pigment kan digital annonsering.
  • Analysera och optimera: Samla in data och analysera vad som fungerar och vad som inte fungerar på din e-handelsplattform. Använd den informationen för att göra förbättringar och optimera din e-handel. Låt oss hjälpa er med en konverteringsanalys.
Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)