MenyStäng

Frontend-utvecklare

Vi på Pigment är specialiserade på att bygga hemsidor i WordPress, skräddarsydda efter kundens önskemål och behov. Antalet spännande uppdrag har den senaste tiden ökat i snabb takt och vi är därför nu i behov av utöka vår styrka med en erfaren webbutvecklare. Har du det som krävs för att bli vår nya stjärna?

Om tjänsten

Pigment söker en driven frontend-utvecklare som vill jobba på en professionell webbyrå i centrala Stockholm. Vi utvecklar hemsidor och applikationer av varierande storlek och din uppgift kommer bestå av att bygga pixel-perfekta hemsidor från grunden upp. Pigment ligger idag bland topp trea på en sökning av ”Webbyrå Stockholm” och hos oss är kunskaper inom sökmotoroptimering mycket viktiga. Vi optimerar varje rad kod och minimerar http-request tills vi nått målet. Hos oss kommer du möta ett trevligt och öppet gäng som brinner för att bygga vackra och funktionella plattformar. Vi har valt att specialisera oss på Open Source och WordPress och det är av stor vikt att du hanterar WordPress som ett proffs.

Vem är du?

Du bör ha minst 3 års erfarenhet av frontend-utveckling och WordPress. Du jobbar strukturerat och noggrant och är van vid flera parallella projekt. Pigment ställer höga krav på det vi leverarar och vi söker dig som brinner för att utvecklas och strävar framåt. Vi arbetar nära våra kunder och då vi ofta leverera affärskritiska plattformar ser att du tycker om att hjälpa människor att nå sina mål.

Skallkrav
Formkänsla
Service och kundvård
WordPress
HTML
SASS
Grundläggande PHP
Grundläggande MySql/SQL
Gulp
Javascript/JQuery
Git
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Laravel
Rest API
Python
Json
XML
React
Redux
Webpack
Magento E-comerce

Att jobba på Pigment

Pigment består av ett sammansvetsat gäng med bra gemenskap och högt i tak. Hos oss råder en kreativ och prestigelös stämning där vi gärna delar med oss av våra kunskaper. Vi tror på personlig utveckling och frihet under ansvar. Vi har roliga och spännande teambuilding-aktiviteter utanför jobbet och erbjuder både friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Låter det intressant?

Är det dig vi söker? Fyll i så fall i formuläret nedan och bifoga CV så kontaktar vi dig om en intervju blir aktuell. Skriv också ner länkar till tidigare arbeten och beskriv din roll i projektet.

Ansökan