MenyStäng

Fullstack-utvecklare

Pigment är ett drivet gäng utvecklare i centrala Stokckholm som bygger optimerade och pixel perfekta hemsidor och plattformar. Då vi går mer och mer åt appliaktioner och avancerade lösningar behöver vi stärka upp vår team med en fullstack-utvecklare som trivs bäst där det pågår fyra fem projekt samtidigt. Är du den agila men strukturerade person  vi söker vill vi ha din ansökan idag. Välkommen!

Om tjänsten

Pigment söker en driven fullstack-utvecklare som vill jobba på en professionell webbyrå i centrala Stockholm. Vi utvecklar hemsidor och applikationer av varierande storlek och din uppgift kommer bestå av att stödja våra frontend-utvecklare och utveckla allt från plugins till WordPress till hela backend-system till unika applikationer.

 

Vem är du?

Nedan skallkrav är en lista på vad vi förväntar oss av dig. Om du är en stjärna på allt men bara arbetat i Grunt och inte i Gulp så är det inget vi bryr oss om. Vi antar att du förstår vad som är av vikt nedan och för oss är det viktigaste att du brinner för fullstack-utveckling och kan axla din uppgift och samarbeta i ett agilt och kreativt gäng. Välkommen!

Skallkrav
WordPress
PHP
HTML
SASS
Gulp
SQL
MySql
Javascript
Laravel
Git
Rest API
Python
Json
XML
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
React
Redux
Webpack
Magento E-comerce
Formkänsla

Att jobba på Pigment

Pigment består av ett sammansvetsat gäng med bra gemenskap och högt i tak. Hos oss råder en kreativ och prestigelös stämning där vi gärna delar med oss av våra kunskaper. Vi tror på personlig utveckling och frihet under ansvar. Vi har roliga och spännande teambuilding-aktiviteter utanför jobbet och erbjuder både friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Låter det intressant?

Är det dig vi söker? Fyll i så fall i formuläret nedan och bifoga CV så kontaktar vi dig om en intervju blir aktuell. Skriv också ner länkar till tidigare arbeten och beskriv din roll i projektet.

Ansökan