Företagshemsidor

För vanliga företagshemsidor kommer WordPress “out of the box” med de funktioner som små till medelstora företag behöver. Vi lägger stor vikt vid design, teknisk optimering och användarvänlighet för både besökare och redaktörer.

Läs mer om företagshemsida

E-handel och WooCommerce

För Pigment är inte WordPress-modulen WooCommerce ett måste i varje enskilt fall. Det finns fall där vi bygger alla funktioner för hand och skapar en e-handelsplattform helt utan WooCommerce. Det som avgör denna fråga är vilken typ av e-handel ni bedriver. En auktionssajt med betalningar skiljer sig markant från en gitarr-shop. 

När vi utvecklar e-handelsplattform automatiser vi era processer med integrationer mot tredjepartsleverantörer som Fortnox, Klarna, Payex, Trafikregistret, BankID, Spar m.m.

Läs mer om WooCommerce och e-handel

Headless & React

WordPress har ett inbyggt REST API och kan användas med Open Graph och React. Detta ger en helt Headless besöksupplevelse och samtidigt kan vi behålla WordPress intuitiva gränssnitt för redaktörerna. 

Läs mer om Headless och React

Är WordPress bäst? Kan WordPress göra allt?

Svaret är inte helt enkelt. Det finns nämligen mängder av bra publiceringsverktyg (CMS) därute. Många är minst lika bra som WordPress. De samlar in data och sparar den sedan i en databas. Detta gör alla bra men på olika sätt. Få driver dock 27% av all trafik på internet och utgör 56% av alla installerade publiceringsverktyg. Det gör WordPress. Kan man bygga ett nytt Amazon i WordPress? Svaret vet vi inte men vi vet att man kan bygga en e-handel åt RFSU och en plattform åt Stockholms Kulturfestival med det. 

Kom i kontakt med oss!

Är du i behov av en offert kan du maila oss på info@pigment.se, ringa oss på 070-488 19 68 eller fylla i vårt formulär här. Välkommen!

 

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)