MenyStäng

WordPressbyrå

Vi bygger stabila, unika och kommunikativa hemsidor i WordPress. Utöver att skapa en plattform där vi anpassar design och funktion efter era mål så bygger vi en administration i WordPress som inte går att göra mer användarvänligt. Kontakta oss på e-post info@pigment.se eller telefon 070-488 19 68 så berättar vi mer. Välkommen!

 • 1: WordPress

  Det finns en uppsjö av stabila och välskrivna publiceringssystem på marknaden idag. Men när det kommer till kritan är det mycket mer än källkoden som räknas när vi ska välja ett publiceringssytem. Att enkelt kunna administrera sitt innehåll är minst lika viktigt. Och efter 20 år i branschen kan vi med säkerhet lova att ett enklare verktyg än WordPress inte finns idag. Att det används av över hälften av alla hemsidor därute talar sitt tydliga språk. Om du inte har någon erfarenhet av WordPress är du välkommen för en introduktion. Maila oss på info@pigment.se eller ring  070-488 19 68.

 • 2: Skräddarsydda hemsidor

  En unik design skapar en unik besökarupplevelse och genom att sätta ert innehåll i centrum skapar vi kommunikativa hemsidor där besökaren snabbt kan finna rätt information.

 • 3: Skräddarsydd administration

  Av oss får du förutom en unik design även ett anpassat admin i WorPress där du enkelt kan uppdatera din hemsida genom ett par klick.  Vi skalar bort det onödiga och lämnar kvar det du behöver. Less is more och det är när vi hör våra kunder säga ”var det så enkelt” som vi vet att vi lyckats.

 • 4: Mobilanpassat

  Vi har byggt mobilanpassade hemsidor sedan den första iPhonen kom ut på marknaden och vi har stabila verktyg för att säkerställa att funktioner och design fungerar på alla moderna plattformar.

 • 5: Stabilitet

  Genom att ständigt testa det vi utvecklar med beprövade verktyg minimerar vi risken för felkällor. Innan lansering testar vi er plattform och säkerställer funktion samt design. För att garantera hastighet, säkerhet och en optimal lösning för WorpdPress-hemsidor erbjuder vi våra kunder ett halverat pris på det bästa webhotell som finns för just WordPress; WP-Engine.