Gå direkt till innehåll
Hem / Case / BOB Våtrumsrenovering
case-bob-hero-5

BOB Våtrumsrenovering

En skräddarsydd WordPress-hemsida med fokus på SEO och konverteringar åt BOB Våtrumsrenovering

BOB Våtrumsrenovering är en badrumsfirma med inriktning på våtrumsrenoveringar. Med kvalitet och säkerhet i fokus har de sedan 2014 hjälpt många kunder att få ett nytt och fräscht badrum. BOB Våtrumsrenovering stod vid årsskiftet 23/24 inför behovet av en webblösning som öppnade upp för deras konverteringsmål. Efter en noggrann föranalys skapade vi en skräddarsydd WordPress-hemsida, inklusive UX & UI-design med fokus på konvertering i samtliga enheter. Från start har även en långsiktig SEO-strategi implementerats, för att kunna hjälpa BOB löpande stärka sin organiska position.

case-bob-webb-2

Få ditt drömbadrum

BOB Våtrumsrenovering är en badrumsfirma som är specialister på badrumsrenoveringar i Stockholm. Ledord som högkvalitativt hantverk, trygghet och tillgänglighet genomsyrar företaget.

En unik hemsida med detaljer

BOB Våtrumsrenovering är ett företag som lägger mycket vikt på detaljer och trygghet. Vi på Pigment har därför lagt stor vikt på de unika detaljerna på hemsidan - allt för att förmedla deras värdegrund.

Med målet att öka konverteringarna

Efter en grundlig SEO-analys har vi på Pigment tagit fram en långsiktig SEO-strategi för BOB Våtrumsrenovering med målet att öka deras konverteringar. Strategin innefattar ett löpande arbete med både teknisk SEO-optimering, anpassat innehåll samt resultat och rapportering. Allt för att stärka BOB:s digitala verksamhet via sökmotorerna.

Design som gör sitt jobb

Hemsidan har fått en unik UX & UI-design som är optimerad för att öka konverteringar. Från en enkel navigering till kontaktformulär, tydliga tjänster till en stilren design har BOB Våtrumsrenovering en hemsida som möter deras behov på alla plan.

Rätt hemsida ger ökade konverteringar

En stor del av strategin för att förbättra BOB:s hemsida var att förbättra konverteringen och minska kostnaden per konvertering via Google Ads. Efter ett par månaders arbete med en optimerad hemsida och konfigureringar i SEM-strategin har siffrorna avsevärt förbättrats.

Optimerad för en responsiv design

Hemsidan är optimerad för en responsiv design i åtanke, då många av besökarna når hemsidan från mobilen. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också öka antalet förfrågningar på er hemsida?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Alla Case Nästa Case
Skip to navigation