Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Chyron
case-cyron-hero

Chyron

Företaget hela världen tittar på

Chyron erbjuder kompletta lösningar för livevideoproduktioner; inklusive nyheter, sport, e-sport, företag, gudstjänsthus och utbildningar. Med blicken mot framtiden bygger de mjukvaruplattformar som är pålitliga, skalbara, IP-redo och helt webbaserade. Sedan starten för decennier sedan har de drivit grafik som setts av miljoner och varit kända som ”företaget hela världen tittar på.”

case-cyron-mockup

Unik kombination av nyfikenhet, innovativ teknik och lösningsdesign

Varje dag levererar Chyron ett brett utbud av grafiska lösningar för kunder runt om i världen. Chyron är stolta över deras process och sätter stort värde i kvalitet och professionalism. De samarbetar med stora kunder, som exempelvis NBC Sports, som har stora krav på deras produktioner.

Chyron LIVE® Platform

Chyron LIVE® är en prisbelönt molnbaserad plattform som erbjuder ett allt-i-ett, intuitivt användargränssnitt för att byta videokällor som kameror, flöden eller klipp, såväl som grafiska överlägg i sändningsgrad; skapa klipp från livevideokällor och illustrerad repris.
Se deras plattform

Intuitiv design och färger

Chyrons hemsida består av fräscha blåa färger och en intuitiv, modern och minimalistisk design för att förstärka känslan av modern teknologi och professionalism.

Produktkatalog

Chyron erbjuder en bred katalog av produkter som inkluderar Chyron LIVE®, Chyron PRIME, PAINT, AXIS, WEATHER etc.

Responsiv design

Chyrons hemsida är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en mobiltelefon, surfplatta eller datorskärm.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation