Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Stockholm Fashion District
case-sfd-hero-2

Stockholm Fashion District

Stockholm Fashion District - en arena för kreativitet och innovation

Stockholm Fashion District är en banbrytande plattform för affärsmöten, där både digitala och fysiska utställningslokaler är tillgängliga året runt. Det är en plats där modeveckor med tyngdpunkt på handel arrangeras, en arena för kreativitet och innovativt skapande – med möjligheter till fortbildning genom seminarier och utbildningsprogram. Varje år välkomnar distriktet en mångfald av besökare inom modevärlden.

Tillsammans med Stockholm Fashion District har vi tagit fram en ny hemsida som möter deras dagliga behov och som låter det kreativa ta plats.

case-sfd-web

En del av Trade Partners Sweden 

Stockholm Fashion District är en del av Trade Partners Sweden och är en plats där modeveckor med tyngdpunkt på handel arrangeras, vilket lockar svenska och internationella varumärken samt inköpare. Utöver detta fungerar distriktet som en arena för kreativitet och innovativt skapande, med möjligheter till fortbildning genom seminarier och utbildningsprogram. Varje år välkomnar distriktet en mångfald av besökare, inklusive designers, e-handelsföretag, detaljhandel, internationella delegationer, intressenter och andra entusiaster inom modevärlden.

Utforska varumärken

För att det ska bli lättare för besökaren att hitta det varumärke man söker vi byggt en filtrering med möjligt att filtrera på ett flertal olika kategorier.

Häng med på det senaste inom modevärlden

Som besökare på hemsidan kan du hålla dig uppdaterad på de senaste trenderna, showerna och nyheterna inom modevärlden via Stockholm Fashion Districs nyhetsflöde.

Utökad meny i mobilt läge

Från framsidan till meny och publikationer är varje element optimerat för mobila enheter. Detta säkerställer en konsistent och användarvänlig upplevelse oavsett skärmstorlek. Bland annat har menyn brutits ut i två segment för optimal navigering.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation