Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Ability Partner
ability-top-image-2

Ability Partner

Dynamiska kurs- och konferensportal

Pigment Webbyrå är stolt över att presentera en skräddarsydd hemsida för Ability Partner, experter på högkvalitativa evenemang för professionella inom alla sektorer. Genom noggrann branding och innovativ UI/UX-design har vi förvandlat deras digitala närvaro till en intuitiv och användarvänlig plattform. Med avancerad frontend och backend-utveckling samt smidig API-integration mot NetSuite, säkerställer vi att kurs- och konferensinformation flödar sömlöst. Vår lösning i WordPress stärker Ability Partners förmåga att nå ut till sina målgrupper och underlättar deras verksamhet i en alltmer digital värld.

abilty-booking-page

NetSuite och WordPress integration

Visuell innovation och funktionell design möts i Ability Partners nya hemsida. I detta projekt har Pigment Webbyrå ansvarat för att utveckla en webbplattform som inte bara reflekterar Ability Partners expertis inom kurser och konferenser, utan även förenklar interaktionen för användarna. Här ser ni resultatet: en unik och modern webbupplevelse, utformad med fokus på besökarens behov. Från det initiala brandingarbetet till den slutliga UI/UX-designen, från kraftfull frontend-utveckling till robust backend-struktur, har vi säkerställt att varje aspekt av hemsidan är optimerad för användarvänlighet och effektivitet. Genom att integrera hemsidan med NetSuite, kan vi dynamiskt hämta och hantera information för alla era kurser och konferenser, och säkerställa en sömlös bokningsprocess.

Kursutbud synkat mot NetSuite

Bilden visar ett urval av de kurser och konferenser som Ability Partner erbjuder, alla tillgängliga genom vår API-integration med NetSuite. Pigment Webbyrå har implementerat en sömlös dataflöde, som synkar tillgängliga evenemang.

Expertis i Fokus

Pigment Webbyrå har designat en dynamisk talarsektion som hämtar all data från NetSuite via API. Detta gör det enkelt för besökare att utforska olika talare och väldigt enkelt för Ability Partner att organisera sina kurser och konferenser.

Kursdetaljer direkt från NetSuite

Vi byggde en smidig och detaljrik kursöversikt med data som hämtas in via vår skräddarsydda API-integration med NetSuite. Denna bild illustrerar hur vi på Pigment Webbyrå möjliggör en uppdaterad och exakt återgivning av kursinnehåll och tidsplaner samtidigt som vi hjälper besökaren till en enkel överblick.

Ability Partners visuella identitet

Denna bild visar kärnan i den visuella identitet som Pigment Webbyrå har skapat för Ability Partner. Från en skarp och tankeväckande logotyp till ikonerna som bär på funktion och form i varje detalj, fram till ett färgschema som kommunicerar klarhet och professionalism. Varje grafiskt element är noggrant framtaget för att återspegla och förstärka unika värden och budskap på marknaden.

Ability Partners mobilupplevelse

Här visar vi upp delar av mobilversionen av Ability Partners hemsida, skapad för att ge en optimal användarupplevelse. Från startsidan, genom den intuitiva menyn, till den detaljrika kurssidan är varje steg designat för smidighet och interaktivitet på små skärmar. Pigment Webbyrå har prioriterat responsivitet och användbarhet för att besökarna ska få en sömlös digital upplevelse, oavsett var de befinner sig.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation