Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Ericastiftelsen
case-erica-hero-1

Ericastiftelsen

Uppdaterad digital närvaro för Ericastiftelsen

Ericastiftelsen är en stiftelse som fokuserar på att stödja barns psykiska hälsa i Stockholm. De arbetar med hjälp, stöd, forskning och utbildningsarbete för att stötta barn och unga. Vi på Pigment Webbyrå är stolta över vårt arbeta tillsammans för att förnya och förbättra deras digitala närvaro. Vi riktade in oss på att skapa en användarvänlig WordPress-webbplats där alla Ericastiftelsens verksamheter får ta plats. Bland annat deras donationssystem och integrationer mot exempelvis Salesforce.

case-erica-web-1

Med målet att minska barn och ungas psykiska ohälsa

Ericastiftelsen är en stiftelse som vars övergripande mål är att minska barns och ungas psykiska ohälsa. De arbetar för det genom att erbjuda behandling, stöd och utbildning samt genom att forska och sprida kunskap om barn, unga och psykisk hälsa. De erbjuder ett stort antal olika typer av utbildningar som man kan anmäla sig via webbplatsen. Utöver det har de ett utvecklat donationssystem för stödverksamhet samt bedriver forskning inom området.

Ge en gåva

Då Ericastiftelsen stödjer sig på donationer har vi skapat olika donationsmöjligheter. Bland annat kan man skicka personliga hälsningar, minnesgåvor, engångs- och företagsdonationer eller återkommande donationer via autogiro.

Var säker på
att din donation kommer fram

Ericastiftelsen är medlem i Giva Sverige, Sveriges branschförening för insamlingsorganisationer. Det i samband med att vi integrerad en rad säkra betallösningar på hemsidan, gör att du kan vara trygg i att din donation når barnen. Vi arbetar bland annat med Swedbank Payex för kort och swishbetalningar, Axeneons donationsspecifika tjänster i Salesforce samt Assently för digital signering via BankID.

Enkel vardag för ansökande

Utöver sin stödorganisation bedriver Ericastiftelsen högskole- och uppdragsutbildningar samt forskning inom området. För att underlätta ansökningsprocessen byggde vi en inloggningsprortal där man som blivande student kan ansöka och administrera sina utbildningar.

Ge din gåva när det passar dig

Med tanke på att en stor del av Ericastiftelsens besökare kommer till webbplatsen via mobilen har vi lagt mycket tid på att skapa en enkel användarresa i de responsiva vyerna. Exempelvis för de som vill ge sin första donationsgåva eller för månadsgivarna som kan sköta sin donation via autogiro.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation