Gå direkt till innehåll
Hem / Case / RFSU
case-rfsu-rop-image

RFSU

Digital transformation för RFSU

När det kom till RFSU:s vision om en modern och tillgänglig digital närvaro, var Pigment Webbyrå stolta över att vara deras valda partner. I uppdraget ingick UX & UI-design, frontendutveckling och integrering av flerspråksval. Detta för att säkerställa att varje besökare, oavsett bakgrund, kunde ta del av RFSU:s viktiga budskap och resurser på bästa möjliga sätt. Dyk in och upptäck hur vi omvandlade RFSU:s digitala landskap för att göra det mer engagerande, responsivt och inkluderande för alla besökare.

case-rfsu-web

Ett digitalt steg framåt för RFSU

I detta uppdrag strävade vi efter att inte bara leverera enestående UX & UI-design, utan även en avancerad frontendutveckling, en intuitiv produktkatalog, och sömlöst stöd för flera språk. Byggd på WordPress-plattformen, har vi skapat en webbplats som både är skräddarsydd för RFSU:s unika behov och redo att välkomna en globala publik.

Ägglossnings­kalender

Pigment Webbyrå byggde en Ägglossningskalender och integrerade den på RFSU:s hemsida. Med en kalender och menstruationscykeln kan man få sen helt egna ägglossningskalender presenterad och på så sätt få veta när man enklast blir gravid.
Testa ägglossningskalendern.

En samlad bild av trygghet

Här visar vi tre produktområden från RFSU:s sortiment inom hälsa och välbefinnande. Allt överskott från RFSU:s försäljning går tillbaka till förbundet RFSU, vars arbete är fokuserat på sexuella och mänskliga rättigheter.

Inspiration kunskap

En viktig del av vårt arbete var att lyfta RFSU:s engagemang kring folkbildning inom sexuell hälsa, samt inbjuda till vidare läsning. Under avdelningen Inspiration & kunskap finns mycket matnyttigt information för alla.
Läs mer på RFUS:s hemsida

Intuitiv menydesign

Navigera enkelt genom RFSU:s digitala värld med vår skräddarsydda och utfällbara meny. Med starkt fokus på UI / UX-design har vi hos Pigment Webbyrå skapat en användarvänlig och estetisk frontend som effektivt leder er besökare till rätt destination.

Produktkatalog i fokus

Dyk ner i RFSU:s mångsidiga sortiment genom den skräddarsydda produktkatalogen vi formgivit. Med en kombination av en välstrukturerad produktdatabas, UI / UX-design och frontend-utveckling, har vi på Pigment Webbyrå skapat en upplevelse som effektivt presenterar RFSU:s produkter och förenklar navigationen för besökare.

Användarvänlig design

Denna trio från RFSU:s hemsida demonstrerar hur vi anpassar hemsidor för maximal användarvänlighet och stilren presentation. Låt era besökare få en smidig surfupplevelse på varje enhet, med tydlig navigation och tillgängligt innehåll.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation