Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Sörmland Vatten
sormland-top-image

Sörmland Vatten

Skapandet av Sörmlands Vattens digitala närvaro

I ett nära samarbete med Sörmlands Vatten har Pigment Webbyrå framgångsrikt levererat en skräddarsydd hemsida som betjänar invånarna i Flens, Katrineholms och Vingåkers kommuner. Vårt uppdrag inkluderade allt från UI/UX-design till fullständig utveckling av frontend och backend, samt projektledning. Vi är stolta över att presentera en plattform byggd i WordPress, som förstärker Sörmlands Vattens vision om service och miljöhänsyn.

sormland-web

Modern webblösning

Pigment Webbyrå har skapat en unik och modern webbplats som inte bara återspeglar Sörmlands Vattens starka engagemang för service och miljö, utan också förbättrar interaktionen med kommunens invånare. Besök gärna hemsidan för att se hur er kommunikation kan omvandlas med Pigment webbyrås expertis.

Effektiv Driftinformation

Denna bildserie visar den funktion för driftinformation som Pigment webbyrå har utvecklat åt Sörmlands Vatten. Invånarna kan enkelt navigerar i menyn, får tillgång till viktig information och utföra felanmälningar genom intuitiva formulär.

Sökbart schema för sophämtning

Här ser ni en skräddarsydd sökfunktion för sophämtningsschema där Sörmlands Vattens besökare enkelt kan ange sin adress för att direkt få fram det personliga schemat för sophämtning på sin adress.

Interaktiv projektöversikt

Pigment webbyrå har skapat en överskådlig karta och en detaljerad projektlista som gör det möjligt för besökarna att upptäcka och följa kommunala projekt nära dem.

Optimerad mobilnavigering

Med en klar och tillgänglig startsida samt en smidig utfällbar meny, demonstrerar vi vår förmåga att skapa responsiva och användarvänliga webblösningar. Pigment Webbyrå säkerställer alltid att er webbplats är lika funktionsduglig och estetisk på alla enheter.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation