Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Softly Ice Cream Dubai
case-softly-hero

Softly Ice Cream Dubai

Bästa mjukglassen i Dubai

Softly erbjuder ett stort utbud av mjuklass, frozen yoghurt, milkshakes och bubble shakes i Dubai. Glassen är av hög kvalitet och år 2019 vann deras återförsäljare den prestigefyllda titeln ”Världens bästa vaniljglass”. Njut av Softlys glassar i deras enkla form eller med en mängd olika strössel, såser och toppings.

case-softly-dubai-website-mockup

Välkommen till en värld av glass och toppings

Välkommen in i en värld av glass där Softly vill göra dig lycklig! Oavsett om du gillar klassiska smaker eller nya spännande fusioner har Softly vad du behöver för att stilla ditt begär och svalka dig en varm och solig dag i Dubai.

Freeze the moment

Stort utbud av olika glassar

Softly erbjuder allt från klassisk mjukglass i bägare, till spännande glasstrutar doppade i choklad och strössel i olika smaker och färger. De har även milkshakes med glass och bubbel tea med glass. Här finns allt du kan tänka dig inom glassens värld!

Lekfulla färger

Softlys grafiska profil består av färglada färger som representerar lekfullheten hos glass.

Loyalty program

För Softly var det viktigt att lyfta deras Loyalty program, vilket är ett digitalt belöningsprogram för att samla stämplar och byta in mot en ny glass. På hemsidan finns en QR-kod och instruktioner för att enkelt kunna ladda ner deras digitala program.

Mer än 40 olika toppings

Softly erbjuder över 40 olika toppings; välj mellan mini-maränger, choklad, kola, tutti-frutti, polka och alla möjliga olika sorters fruktströssel! För Softly var det viktigt att kunna visa bredden av toppings på hemsidan.

Butiker i Dubai

För tillfället finns två butiker i Dubai; i Damac Mall och Silicon Central Mall, vilka båda länkas med adresser och recensioner på hemsidan.

Mobil i fokus

Hemsidan är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Glass i världsklass

webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation