Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Svarta Lådan
case-sl-hero-1

Svarta Lådan

Hälsosam matleverans i digital form med Svarta Lådan

När Svarta Lådan ville att ta sin affärsidé om hemleverans av hälsosam mat till nästa steg, valde de att samarbeta med oss på Pigment Webbyrå. Tillsammans utvecklade vi en användarvänlig plattform som både inspirerar och möjliggör en anpassad matupplevelse och leveranshantering. Genom en kombination av frontend utveckling och systemintegrationer till bland annat Gordon har vi nu en lättnavigerad och god tjänst för prenumeranterna att njuta av.

case-sl-web

Handbyggd prenumerationstjänst och mycket mer

Vårt uppdrag inkluderade frontend- och backend utveckling. Mycket krut har lagts på att ta fram en handbyggd prenumerationstjänst och skräddarsydda integrationer mot fraktbolag och kundsupport. Vi har byggt en separat applikation för produktionsassistans i orderdistribution som hjälper personalen i Svarta Lådans kök med sitt dagliga arbete. Vi har även tagit fram prognostisering av framtida produktion baserat på försäljning så att de kan planera sina inköp av råvaror.

Enkelt i vardagen

Slipp planeringen, handlingen och tiden i köket - låt Svarta Lådan sköta matlagningen. Nya kunder skapar enkelt sitt konto i prenumerationstjänsten. Väljer den matlåda som önskas och startar sin prenumeration. Dina rätter lagas och levereras hem till din dörr. Snabbt, fräscht och enkelt.

Flexibilitet i Mitt konto

Se till att du alltid får i dig bra och nyttig mat. Med vårt smarta och enkla prenumerationssystem kan du välja hur många måltider du vill ha per vecka och hur ofta du vill få leveranser. Dessa prenumerationer ger dig flexibilitet att anpassa tjänsten efter dina behov.

God variation

Unna er varje måltid laddad med superfoods, energi och smakfullhet. Via Svarta Lådans noggrant utformade rätter får du inte bara mat till hög kvalité utan även hela kostcirkeln tillgodosedd.

"Tillagat från grunden av våra kockar. Näringsberäknat av våra kostrådgivare. Råvaror utvalda från forskning."

Återkom till dina favoriter

Nyligen lanserade vi en funktion inom Svarta Lådans prenumerationstjänst där du kan spara dina favorit rätter som "Dina favoriter". Ett enkelt sätt att återkomma till dina godaste måltider.

Optimerad mobillösning för smidig beställning

Eftersom en stor del av Svarta Lådans besökare använder mobila enheter har vi lagt särskilt fokus på att skapa en smidig upplevelse både för förstagångsbeställare och befintliga kunder. Genom att använda Mina sidor kan existerande kunder enkelt hantera sina matlådor och prenumerationer.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation