Gå direkt till innehåll
Hem / Estimat hemsida

Få estimat på 60 sek

Behöver ni prata med oss så ring

1. Om er hemsida vore en bil?

Prisvärd och pålitlig eller ett exklusivt vrålåk? Välj den bilmodell som bäst representerar den varumärkesidentitet ni vill förmedla.

2. Behöver ni hjälp med UI och UX?

UI (User Interface) handlar om den visuella och interaktiva designen, inklusive layout, färger, knappar och grafiska element. UX (User Experience) är den övergripande upplevelsen användaren har när de interagerar med en hemsida, inklusive användbarhet, tillgänglighet och känslan av tillfredsställelse.

3. Behöver ni en lösning för e-handel?

E-handel (även kallad e-commerce) refererar till försäljning och köp av varor och tjänster över internet. Vi har stor erfarenhet av att bygga och leverera många olika typer av e-handelslösningar, allt från enkla webbshoppar till rejält kundanpassade lösningar.

4. Behöver ni hjälp med innehållsproduktion?

Det som ger liv till en webbplats och som skapar förutsättningar för att dyka upp i sökningar är hur man som ägare arbetar med innehåll på webbplatsen. Här tillhandahåller vi allt från textproduktion, SEO-texter, foto- och videoproduktion.

5. Vill ni ha hjälp med er Digitala Marknadsföring?

"Digital marknadsföring" omfattar en mängd olika aktiviteter för att nå och påverka en bredare online-publik med målet att öka försäljning, kännedom och resultat.

6. Övrigt tillkommande?

En bra hemsida ska konvertera leads och bör mätas och analyseras. Vi lägger stor vid säkerhetsuppdatering och förvaltning av sidan för att den alltid ska vara tillgänglig: Kanske ni har olika affärssystem som ska integreras via olika API?

7. Har ni en befintlig hemsida?

Om ni har en befintlig sida kan vi hjälpa er att migrera eventuellt innehåll till den nya sidan.

8. Dina kontaktuppgifter

Svarat på alla frågor? Perfekt! Då behöver vi bara din email-adress och ditt telefonnummer, så återkommer vi med ett estimat på momangen!

Skip to navigation