Gå direkt till innehåll
Hem / Vårt löfte

Vårt löfte

Hos Pigment Webbyrå värdesätter vi våra relationer med kunder högt och vet att framgång byggs på förtroende och god kommunikation. Därför har vi satt upp några löften som ni alltid kan räkna med när ni samarbetar med oss.

  • Lyhördhet
  • Transparens
  • Ordning och reda
  • SEO-optimering
  • Säkerhet
  • Google Page Speed
vart-lofte

Lyhördhet

Vi förstår vikten av att lyssna och anpassa oss efter era behov och önskemål. Ni kommer alltid att mötas av ett engagerat och lyhört team som sätter er i centrum. Vi tar oss tid att förstå era mål och skräddarsyr lösningar som passar just er.

Transparens

Ett framgångsrikt projekt bygger på öppenhet. Vi håller er kontinuerligt uppdaterade om projektets framsteg, eventuella utmaningar och lösningar. Ni har alltid tillgång till tydlig och transparent information genom hela processen.

Ordning och reda

Struktur och ordning är nyckeln till att leverera högkvalitativa tjänster inom utsatt tid. Vi lovar att alltid ha välorganiserade processer och rutiner på plats, vilket säkerställer att allt går enligt plan.

SEO-Optimering

Era digitala satsningar ska inte bara se bra ut utan också presterar i sökmotorerna. Vi lovar att alltid inkludera SEO-optimerade metoder i våra lösningar, från webbutveckling till innehållsproduktion.

Säkerhet

Er information och era digitala tillgångar är säkra med oss. Vi följer bästa praxis för IT-säkerhet och dataskydd, och vi garanterar att er webbplats är säker och skyddad mot eventuella hot.

Google Page Speed

Snabbhet och prestanda är kritiska faktorer för en framgångsrik webbplats. Vi lovar att alltid optimera era webbsidor för Google Page Speed, vilket inte bara förbättrar användarupplevelsen utan också gynnar SEO. Vi lovar att er hemsida levereras med minst 80/100 i mobiltelefon och 90/100 i desktop.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Söker ni en pålitlig partner?

Skip to navigation