Gå direkt till innehåll
Hem / Tjänster / UX / UI design

UX / UI design

Konverterande design

Vi analyserar era användares behov, skapar designlösningar som resonerar, utformar interaktiva och visuella element, och säkerställer att allt är i linje med er varumärkesidentitet.

 • Användarundersökningar och personas
 • Wireframing och prototyping
 • Interaktionsdesign
 • Design och visuell identitet
Webbyrå Stockholm UX

Vår process

Vår process

UX & UI design
01/03

Användarundersökningar och Wireframing

För att skapa en intuitiv och användarcentrerad design börjar vi med att förstå era användare. Genom noggranna användarundersökningar samlar vi insikter om deras behov, förväntningar och beteenden. Med dessa data i åtanke utarbetar vi wireframes - skisser av sidornas layout och funktioner - som lägger grunden för hur er webbplats eller app kommer att struktureras.

UX design webbyrå
02/03

Interaktionsdesign och prototyping

Interaktion är nyckeln till en engagerande användarupplevelse. Vi fokuserar på hur era användare interagerar med er produkt eller tjänst, från varje klick till varje svep. Genom prototyping skapar vi fungerande modeller av er design, vilket möjliggör tidiga tester och feedback. Detta garanterar att slutprodukten är så intuitiv och användarvänlig som möjligt.

UI design byrå
03/03

Design och visuell identitet

Utöver funktionalitet är estetik avgörande för en minnesvärd användarupplevelse. Vi integrerar er visuella identitet i designen, med omsorgsfullt valda färger, typsnitt och grafiska element. Målet är att förena form och funktion, så att er webbplats eller app inte bara fungerar felfritt, utan också ser fantastisk ut. Med Pigment vid er sida säkerställer vi att era användares resa är både vacker och effektiv.

Från enkät till identitet

Vi omvandlar era användares behov till en stark visuell identitet. Med fokus på UX och UI säkerställer vi att er digitala närvaro är funktionell, användarvänlig och estetiskt tilltalande. Låt oss ta er från enkät till identitet.

UX byrå

Användarundersökningar

Att djupdyka i era användares tankar och beteenden är av yttersta vikt för att skapa en framgångsrik design. Genom att genomföra användarundersökningar samlar vi värdefull information som hjälper oss att utforma en användarupplevelse som verkligen resonerar med er målgrupp. Detta inkluderar att förstå deras behov, preferenser och önskemål, vilket i sin tur hjälper oss att utforma en lösning som adresserar dessa punkter effektivt.
 • Användarintervjuer
 • Enkäter
 • Användartester

Wireframing och prototyping

Att visualisera designlösningen innan utveckling är avgörande för att säkerställa dess framgång. Vi skapar wireframes och prototyper som hjälper oss och er att få en tydlig bild av designlösningen och testa dess funktionalitet. Detta hjälper till att identifiera och åtgärda eventuella problem tidigt i processen, vilket sparar tid och resurser på lång sikt.
 • Skisser
 • Digitala wireframes
 • Interaktiva prototyper

Interaktionsdesign

Att säkerställa en smidig användarresa från början till slut är avgörande för att maximera användarnöjdheten. Vi designar de interaktiva elementen på er webbplats eller app, från navigationsstrukturer till interaktionsflöden, för att säkerställa en intuitiv och angenäm användarupplevelse. Detta inkluderar att utforma responsiva designlösningar som fungerar smidigt på alla enheter och plattformar.
 • Navigationsstruktur
 • Interaktionsflöden
 • Responsiv design

Design och visuell identitet

Estetik är inte bara viktigt för att skapa en tilltalande webbplats eller app, utan det spelar också en viktig roll i användarnas uppfattning av ert varumärke. Vi utformar de visuella elementen på er webbplats eller app, inklusive färgscheman, typografi och ikoner, för att säkerställa att den är estetiskt tilltalande och i linje med er varumärkesidentitet.
 • Färgschema
 • Typografi
 • Bilder och ikoner

Vad vi lovar

Vi förstår att varje företag är unikt och vi är dedikerade till att skapa en design som speglar era värderingar, samtidigt som den ger en smidig och angenäm upplevelse för era användare. Från att förstå era användares behov genom enkäter och användartester till att skapa en visuell identitet som resonerar med dem, vi täcker varje steg i processen. Genom att samarbeta med oss kan ni vara säkra på att er webbplats eller app inte bara kommer att vara vacker att se på, utan också optimerad för användarvänlighet och funktionalitet.

Behöver ni en bättre kundresa?

Utforska våra andra tjänster

Skip to navigation