Vi gillar WordPress

Pigment Webbyrå har valt en nisch inom webbutveckling och valt att bli proffs på det mest använda publiceringsverktyget på jorden – WordPress. Vi skapar inte bara hemsidor, vi bygger skräddarsydda och affärsdrivande plattformar som tar era digitala upplevelser till en ny nivå. Vi integrerar en mängd tjänster och API:er för att skapa en sömlös användarupplevelse för era kunder. Hos oss får ni webbutveckling av riktigt hög kvalitet.

Med Pigment Webbyrå som din partner kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och professionell hemsida i WordPress. Vi är stolta över vår expertis inom WordPress och vi ser fram emot att samarbeta med dig för att skapa en framgångsrik webbplats och hjälpa dig att nå dina mål för din verksamhet.

Välkommen att kontakta oss om du vill prata WordPress!

Om WordPress

WordPress är en av världens mest populära plattformar för webbutveckling, över 40% av alla webbplatser på internet som byggts på denna plattform. Det är inte bara användarvänligt, utan det är också open source som gör det möjligt för webbutvecklare att skapa skräddarsydda och avancerade webbplatser med många olika funktioner. Det gör att WordPress är verktyget som passar dig som vill ha en webbplats som är både vacker och funktionsrik.

  • Användarvänligt gränssnitt: WordPress har ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att skapa och hantera innehåll på hemsidan utan att kunna avancerad kodning.
  • Flexibilitet: WordPress är en öppen källkodsplattform, Open Source, vilket innebär att utvecklare kan skapa skräddarsydda lösningar för att passa era unika behov och önskemål. Detta ger en flexibilitet som är svår att matcha med andra plattformar.
  • SEO-vänligt: WordPress är väl känt för sin SEO-vänlighet, vilket betyder att vi kan jobba med sökmotoroptimering och förbättra er synlighet på sökresultatsidor. Detta kan hjälpa er att få mer trafik till er hemsida och nå mål för er verksamhet.
  • Stor användarbas och support: WordPress är en av de mest populära plattformarna för att bygga hemsidor, vilket betyder att det finns en stor användarbas och mycket support tillgänglig. Detta gör det enklare att hitta svar på frågor och lösa eventuella problem som kan uppstå.
Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)