Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Nordens välfärdscenter
nvc-top-image

Nordens välfärdscenter

Digital närvaro för Nordens Välfärdscenter

Pigment Webbyrå har haft äran att samarbeta med Nordens Välfärdscenter, en ledande institution inom välfärdsområdet i Norden. Med fokus på UI/UX design, frontend, API-integrationer, WordPress multi-site, språkstöd och projektledning, har vi skapat en skräddarsydd WordPress-hemsida som effektivt underlättar deras arbete med att utveckla insatser inom social- och hälsosektorn.

nvc-web

Modern hemsida för Nordens Välfärdscenter

Bilden visar Nordens Välfärdscenters hemsida, som vi på Pigment Webbyrå har byggt från grunden. Vårt uppdrag sträckte sig från UI/UX design och frontend utveckling till API-integrationer, WordPress multi-site, språkstöd och projektledning. Resultatet är en webbplats som inte bara ser bra ut, utan som också underlättar Nordens Välfärdscenters arbete inom välfärdsutveckling. Låt oss göra detsamma för er.

Multisite Lösning för Nordens Välfärdscenter: Tre Webbplatser, En Plattform

Bilden visar tre olika webbplatser – Nordens Välfärdscenter, PopNad och Integration – alla ägda av Nordens Välfärdscenter och integrerade i en WordPress multi-site lösning. Vi på Pigment Webbyrå har designat och utvecklat dessa sidor för att erbjuda en sammanhängande och effektiv digital närvaro. Från UI/UX design och frontend till API-integrationer och projektledning, vi har täckt allt.

Responsiv och funktionell

Från framsidan till meny och och publikationer är varje element optimerat för mobila enheter. Detta säkerställer en konsistent och användarvänlig upplevelse oavsett skärmstorlek.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation