Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Bauer Media
bauer-top-image

Bauer Media

Estestisk hemsida åt Bauer Media Audio Sverige

Åt Bauer Media, en marknadsledande aktör med över 61 miljoner lyssnare varje vecka, har vi levererat en skräddarsydd WordPress-hemsida där vårt bidrag omfattar allt från UI/UX design och frontend till projektledning. Med en fokuserad och användarvänlig design har vi underlättat för Bauer Media att nå ut till sin omfattande publik ännu mer effektivt. Låt oss ta er digitala närvaro till nästa nivå.

bauer-web

Skräddarsydd webbplats i WordPress

Bilden framhäver den unika och moderna designen vi har skapat för Bauer Media. Vårt arbete sträcker sig från UI/UX design till frontend utveckling, allt sammanvävt i en skräddarsydd WordPress-lösning. Med stort fokus på design har vi levererat en webbplats som effektivt speglar Bauer Medias varumärke och räckvidd. Är det dags att uppgradera er webbplats och göra den lika effektiv som den är visuellt imponerande? Vi kan hjälpa er att uppnå just det.

Bauer Media når 61 miljoner lyssnare i veckan

Bauer Medias räckvidd

Ett litet urval av de olika radiokanalerna som Bauer Media producerar innehåll för.

Mobilanpassad design

Här ser ni två mobilvyer från Bauer Medias hemsida, en på startsidan och en på en undersida fylld med artiklar och tips om podcast och ljudproduktion. Letar ni efter en liknande lösning för er webbnärvaro? Vi står redo att hjälpa er.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation