Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Teoriappar
case-teoriappar-hero

Teoriappar

Klara uppkörningen med teoriappar!

Teoriappar.se erbjuder appar som hjälper användare att förbereda sig för körkortsprovet. De erbjuder personliga vägledningar, anpassade tester och uppdaterad information direkt i mobilen för olika typer av körkort som B-körkort och MC-körkort. Deras tjänster är utformade för att göra det enklare och mer effektivt att klara teoriprovet, med funktioner som detaljrika teorifrågor och videolektioner skapade av erfarna trafiklärare. Utöver detta så erbjuder de appar och utbildningar inom andra områden. Exempelvis för att ta jägarexamen och att plugga till högskoleprovet.

Teoriappar hörde av sig till oss på Pigment med förfrågan om en ny hemsida, uppdaterad design. Stort fokus har legat på konvertering genom SEO, sidstruktur och välarbetad funktionalitet.

teoriappar-webb-1

Appar med personlig vägledning, anpassade tester och uppdaterad information direkt i mobilen

Teoriappar har, med över 2,500,000 kunder, 11 år i branchen och med innehåll framtaget av trafiklärare, som vision att förändra körkortsutbildningen genom att erbjuda den mest omfattande, tillgängliga och användarvänliga digitala lösningen för alla i Sverige.

Hitta din app!

Alla appar finns presenterade på hemsidan samt tillgängliga att ladda ner på App Store samt Google Play.

Håll dig uppdaterad

Vi deras nyhetsbrev, som vi kopplat till Mailchimp, får du som prenumerant tillgång till tips och råd inför ditt kommande teroiprov.

Ikoner som skiner

Teoriappar har ett ikonbibliotek hos Font Awesome som Pigment integrerat på hemsidan via API. Genom detta når teoriappar alla sina ikoner enkelt via admin-panelen vilket bidrar till att hemsidan är lättarbetad och smidig.

Mobil i fokus

Hemsidan är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Alla Case Nästa Case
Skip to navigation