Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Buzzcloud
case-buzzcloud-top-image

Buzzcloud

Intelligenta molnresor där innovation möter expertis

Buzzcloud är experter på arkitektur och design av innovativa molntjänster. Viktiga punkter för Buzzcloud är säkerhet, skalbarhet och automatisering. Genom dessa bygger de reaktiva och proaktiva molnlösningar som ger värde för deras kunder dygnet runt.

case-buzzcloud-mockup-desktop

Brinner för att lösa komplexa problem

Buzzcloud brinner för att lösa komplexa problem och för att driva digital transformation. De har unik kompetens och kan erbjuda en kombination av rådgivning, design, arkitektur, implementering och utveckling. Tillsammans med deras kunder utvecklar de innovativa molnlösningar för att maximera affärsvärdet.

Ledande inom AWS

Med ett team av certifierade specialister fokuserar Buzzcloud helhjärtat på AWS (Amazon Web Services). För Buzzcloud var det viktigt att på ett tydligt sätt lyfta alla deras tjänster inom AWS på hemsidan.
Se Buzzclouds tjänster

Mobil i fokus

Buzzclouds hemsida är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Spännande färger

Buzzclouds grafiska profil består av spännande och lekfulla färger som återspeglas på hemsidan.

Enkelt att kontakta

För Buzzcloud var det viktigt att besökaren enkelt skulle kunna kontakta dem, därför finns ett lätt och intuitivt kontaktformulär på varje sida på hemsidan.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation