Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Tritech Solutions
case-tritech-top-image

Tritech Solutions

Digital transformation och migrering åt Tritech Solutions

Tritech Solutions, en framstående tillverkare av datalagrings- och nätverksprodukter, stod inför behovet av en webblösning som matchade deras höga prestandakrav. Hos Pigment Webbyrå antog vi utmaningen. Vi skapade en skräddarsydd WordPress-hemsida, inklusive branding, UX & UI-design, och migrerade nästan 1000 produkter med en intuitiv filtrering.

case-tritech-web

Modern webblösning för Tritech Solutions

På bilden ser ni resultatet av vårt samarbete med Tritech Solutions. Med en skräddarsydd design som reflekterar deras branschledande produkter, har vi framhävt varje detalj för att skapa en optimal användarupplevelse. Vårt arbete sträckte sig från branding till UX & UI-design, och vidare till frontend-utveckling. Vi migrerade även nästan 1000 produkter och implementerade en avancerad, intuitiv produktfiltrering. När era ambitioner kräver en webblösning av högsta kvalitet, står vi redo att hjälpa er.

Ny logotype

På bilden ser ni den nyligen utformade logotypen och bildmanéret vi skapat för Tritech Solutions. Med en modern estetik och tydlig identitet siktar designen på att framhäva företagets tekniska expertis och ledarskap inom branschen.

Färgpalett

På bilden presenteras den utvalda färgpaletten vi skapat för Tritech Solutions. Dessa nyanser är representerar företagets kärnvärden och vision. Med rätt färger kan en digitala närvaro bli ännu mer inbjudande och professionell.

Mobilanpassad design

På bilden ser ni tre skärmbilder från Tritech Solutions mobilvänliga hemsida. Den första visar startsidan, den andra en överskådlig utfälld meny, och den tredje en användarvänlig undersida med filterfunktion. Med Pigment Webbyrå får er webbplats en responsiv design som fungerar i alla enheter.

Effektivt Produktfilter i Fokus

På bilden ser ni en av Tritech Solutions undersidor med vårt skräddarsydda produktfilter. Med detta filter kan besökare enkelt och smidigt hitta det de söker.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation