SEO – Search Engine Optimisation

För att förbättra sökmotoroptimering (SEO) behöver man ha en strategi som arbetar aktivt mot både kortsiktiga och långsiktiga mål. På Pigment har vi lång erfarenhet av att leverera underlag som är nödvändiga för en lyckad SEO-strategi, inklusive konkurrentanalys, länkanalys, sökordsanalys, och rekommendationer kring titel, metataggar, rubriker och textstrukturer. Vi hjälper er att utveckla en strategi som är anpassad efter era specifika mål och som arbetar för att öka synligheten och räckvidden för er webbplats.

Marknadsföring

Behöver ni stöd i att ta fram en strategi hur ni bäst marknadsför en ny webbplats, eller stärker upp en existerande, kontakta oss så pratar vi igenom hur vi bäst kan hjälpa dig.

Annonsering

Att strategiskt arbeta med annonsering för att driva trafik till olika tjänster på webbplatsen är ett effektivt sätt att öka konverteringen från besök till kund. Det kräver dock såväl en genomtänkt strategi, som en del kunskap runt annonsering på webben, samspel med sökord med mera. Här sköter vi detta åt ett flertal kunder idag och tar gärna ett samtal med er för att se hur vi kan bidra på bästa sätt.

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)