Testa, rätta, testa, releasa

När vi releasar en ny sajt, eller en ny feature så har vi fasta procedurer för hur det ska göras, det gör att vi kan lova att en release alltid sker på samma sätt oavsett vilken individ som utför det
I detta ingår bland annat:

 • Releaseplan
  Vi skapar tillsammans med er en releaseplan så både vi och ni vet när dom olika sakerna ska ske.
 • Checklistor
  Vi har checklistor över allt som normalt ingår i en release av en sajt, de delar där ni har en roll kommer ni att få reda på som del av releaseplanen.
 • Leveranstester i stagemiljö
  Löpande under projektet kommer det att behövas tester av olika delleveranser av sajten, hur omfattande och ofta beror helt på hur stor och komplex sajten vi bygger åt er är. Dessa tester sker i den dedikerade stage miljö vi tillhandahåller under utvecklingen.
 • Acceptanstester i stagemiljö
  Innan vi går live med er sajt vill vi (och säkerligen även ni) att sajtens funktion, utseende och överenskommet innehåll finns och fungerar. Detta görs av både er och oss i stage miljön. När det finns en accept i stage kan vi gå live.
 • Release till livemiljö
  Hur releasen går till är lite olika beroende på om det är något nytt i en existerande sajt, eller om det är en helt ny sajt som releasas. Gemensamt är att vi tillsammans med er kommer överens om när det ska ske och vad som behövs från båda sidor.
 • Domänpekning vid behov
  I de fall man behöver peka om er domän till en ny webbplats så kan vi sköta om det under förutsättning att vi har access till er domän, vill ni sköta om den delen så ser vi till att ni har alla uppgifter som behövs.
 • Redirects vid behov
  När man bygger om, eller bygger en ny sajt som ska ersätta den gamla så kommer det att finnas ett antal länkar som pekar fel och måste pekas om så sökningar i Google hamnar rätt på den nya sajten, detta kallas redirects. Här reder vi tillsammans med er, ut i förväg vad som måste lösas direkt vid release och vad som kan göras allt eftersom.
Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)