Automatisera ert företag

Sitter ni och manuellt för över data mellan olika system är det hög tid att ringa oss. Idag kan man integrera alla era system på ett eller annat sätt vi olika API:er. Kanske behöver ni automatiserad lagerhantering, skicka fakturor via Fortnox eller ett handbyggt API som kan kommunicerar med ert systerbolags supportsystem. Ring oss så hjälper vi er till en enklare vardag.

Hör av dig till oss för vägledning

Frontend med React

Vi på Pigment Webbyrå Stockholm är experter på WordPress men vi kan även erbjuda tjänster inom Laravel och React. I en kombination av WordPress REST-API, Laravel och React kan vi bygga sidor med Headless med frontend i React. Detta ger er supersnabba hemsidor och e-handelsplattormar. Det fungerar så att vi erbjuder det WordPress som publiceringssystem, hämtar ut datan med det inbyggda REST-API:et och använder sedan Gatsby för att generera statisk data med “view” byggd i React.

Hör av dig till oss för vägledning

API:er för e-handel

Pigment Webbyrå Stockholm har stor erfarenhet av att arbeta med API:er som BankID, Swish, Spar, Cnode, Fortnox, Unifaun, Klarna, Payex och Swedbank Pay, Dibs, Navision, Mailchimp, Google, Fordonsregistret, Zendesk, osv. Har ni behov av att integrera er e-handel mot ett externt system så hjälper vi er.

Vitec för Fastighetsbolag och Mäklare

Har ni behov av att integrera ert företag och hemsida mot Vitec? Pigment Webbyrå utvecklar skräddarsydda integrationer mellan Vitec och WordPress. Publicera era projekt, sålda objekt och publicera dokument från Vitec direkt till webben.

Hör av dig till oss för vägledning

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)