Gå direkt till innehåll
Hem / Case / ABBA The Museum
case-abba-top-image-1

ABBA The Museum

Unik digital upplevelse för ABBA The Museum

När det kom till att ge ABBA The Museum en digital scen, var det viktigt för oss på Pigment Webbyrå att skapa en webbupplevelse lika ikonisk som bandet självt. Genom att kombinera modern UI/UX-design med skicklig frontend-utveckling har vi skapat en skräddarsydd hemsida i WordPress som inte bara reflekterar museets rika historia och arv, utan också erbjuder besökare en intuitiv och engagerande upplevelse. Dyk in och se hur vi förvandlade deras digitala vision till verklighet.

case-abba-web

En digital hyllning till ABBA

Glimt för glimt, ton för ton, har vi på Pigment Webbyrå skapat en digital brygga till ABBA The Museum, speglande dess kulturella betydelse och historiska värde.

När ABBA The Museum sökte en digital partner för att ta fram sin nya hemsida vände de sig till oss, och vi var beärade att få ta del av resan. Med ett uppdrag som innehöll UI/UX-design och frontend-utveckling, satte vi igång med att designa en skräddarsydd lösning byggd i WordPress. Målet? Att återspegla den magi och nostalgia som museet bär på, samtidigt som den moderna användaren skulle få en sömlös och interaktiv upplevelse. Utforska sidan och upplev själva hur vi lyfte fram historien och essensen av ABBA i en digital tappning.

Digitalt mötet med historien

Mobil perfektion

När det gäller ikoniska varumärken som Abba The Museum, ska den digitala närvaro vara lika bra som museets utställningar. Här ser ni hur vi har skräddarsytt en mobilvänlig design som säkerställer att fans världen över kan besöka ABBAs magiska värld med bara några få klick. Genom vår frontendexpertis, tar vi musikhistorien närmare besökarna.

Tydlig prisinformation

Att snabbt hitta priser var en mycket central del i vårt UI / UX uppdrag och via integration till externt biljettsystem är ett besök bara ett klick bort.

Finess i varje funktion

Från en smidig biljettbokning till ett överskådligt FAQ-block och en användarvänlig mobilmeny är varje grafiskt element skräddarsytt för att förenkla kundresan.

Glimtar från Abba The Museum

Här ser ni sex ögonblick från Abba The Museum, som vi stolt integrerade på hemsidan. Från levande utställningar till besökare.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation