Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Affärsvärlden
case-afv-top-image

Affärsvärlden

Sveriges ledande ekonomimagasin sedan 1901

När Affärsvärlden, en av landets mest framstående nyhetskällor, behövde en webblösning som matchade deras prestigefyllda rykte valde de Pigment Webbyrå som digital partner. Vårt uppdrag var omfattande: allt från UX & UI-design, frontend- och backendutveckling till ett avancerat prenumerationssystem, integreringar och optimerad SEO. Resultatet? En skräddarsydd hemsida byggd i WordPress, komplett med en anpassad databasstruktur.

case-afv-web

Där tradition möter teknologi

För Affärsvärlden, en pelare inom svensk affärsjournalistik, har vi på Pigment Webbyrå designat en digital plattform som smidigt förenar tradition med modern teknik.

Detta ambitiösa projekt innefattade allt ifrån UX & UI-design till frontend- och backendutveckling. Med en djup förståelse för Affärsvärldens behov skapade vi ett skräddarsytt prenumerationssystem, effektiva integrationer och en SEO-optimerad struktur. Allt detta byggt i WordPress, men med en unik prägel. Vi förstod vikten av att bevara Affärsvärldens arv samtidigt som vi införlivade det senaste inom webbteknik. Resultatet är en hemsida som inte bara speglar en tidning av hög kaliber, utan också erbjuder er besökare en sömlös, engagerande upplevelse.

Handbyggt prenumerations­system

När det kommer till digitala upplevelser, vet vi hur viktigt det är med en oproblematisk inloggning. För Affärsvärldens prenumeranter har vi handbyggt ett prenumerationssystem som inte bara är intuitivt, utan också integrerat för att kommunicera sömlöst med befintliga affärssystem. Varje aspekt är designad med användaren i åtanke.

Elegant checkout

Genom noggrann UI/UX-design och skicklig frontend-utveckling har vi skapat en intuitiv och estetiskt tilltalande checkout-process. Varje grafisk detalj är skräddarsydd och byggd i WordPress för att erbjuda er besökare en sömlös vägledning genom deras prenumerationsval. Med fokus på användarvänlighet har vi skapat en upplevelse som konverterar.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation