Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Avicii Experience
case-avicii-top-image

Avicii Experience

Digital respekt och hyllning till en legend

När det kom till att bygga en webbplats värdig musikgeniet Avicii, förstod vi vikten av att skapa en plattform som inte bara skulle tjäna som en portal till hans musikaliska arv, utan också spegla hans unika geni. Med passion och ett kreativt team, har vi skapat en skräddarsydd hemsida byggd i WordPress. Genom vår UX & UI-design får besökarna en lättförståelig och känslomässig upplevelse av Avicii Experience. Tack vare flerspråksval och enkel länkning till bokning, har vi gjort det smidigt för alla hans fans runt om i världen att dyka ner i denna unika upplevelse. Välkomna till en digital hyllning av en legendar.

case-avicii-web

Skapande av en digital hyllning: Vår resa med Avicii Experience

I en bransch där varje pixel räknas, blev uppdraget att bygga en webbplats för Avicii Experience en av våra mest meningsfulla utmaningar. Vi förstod behovet av att skapa en plattform som skulle göra mer än att bara presentera innehållet; den skulle resonera, beröra och förmedla arvet av en musikalisk ikon.

Genom att kombinera vår expertis inom UX & UI-design med skicklig frontendutveckling, skapade vi en användarresa på en skräddarsydd WordPress-sida. Med flerspråksval garanterar vi att alla, oavsett varifrån de besöker sidan, får en sammanhängande upplevelse. Dessutom, genom att integrera enkel länkning till bokning, har vi säkerställt att besökare enkelt kan ta steget från att utforska till att engagera sig.

Fördjupade besöksupplevelser

När vi utformade Avicii Experience-webbplatsen, var vårt mål att inte bara presentera innehållet, utan att också förmedla känslan av att verkligen vara där. Bilden ni ser av paret som besöker museet fångar den känslan.

Engagerande gruppupplevelser

På bilden ser ni en av de sidorna vi utvecklade för Avicii Experience – en sida särskilt anpassad för skolor, grupper och guidade turer. Med vår skräddarsydda WordPress-lösning har vi skapat en plattform där besökare enkelt kan organisera och boka sina besök.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation