Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Space
case-space-top-image

SPACE

SPACE: Stockholms Gaming-Mekka

När Space, Stockholms ledande gamingcenter, behövde en webbplattform som kunde spegla deras dynamiska utbud av tjänster, vände de sig till oss på Pigment Webbyrå. Med en unik kombination av konferenser, bar, kursverksamhet, och specialiserade events som möhippor, behövde de en lösning som var lika mångsidig som de själva. Vårt uppdrag? Att skapa en skräddarsydd WordPress-hemsida som inte bara matchade deras varumärke, men som också erbjöd sömlös eventhantering, flerspråksval och intuitiv bokning. Vill ni också ha en digital närvaro som sätter eran verksamhet i centrum? Låt oss ta eran vision från tanke till skärm.

case-space-web

Framtiden för Gaming och Event

När ni ser den digitala portalen för Space, ser ni mer än bara en hemsida – ni ser en kombination av innovativ UI-design och skicklig frontendutveckling, allt skräddarsytt för att reflektera Space’s unika varumärke och verksamhet. Denna WordPress-lösning, byggd av oss på Pigment Webbyrå, är resultatet av noggrann planering och kreativitet. Den innefattar eventhantering, flerspråksval och en enkel bokningsfunktion, som ser till att Space kan leverera en oförglömlig upplevelse för både företag och privatpersoner. Låt oss visa er hur vi kan transformera er digitala närvaro på samma sätt.

Möten i en digital dimension

Dyk in i den moderna föreläsningssalen på Space. En plats där tradition möter teknologi, skapad för att ge er möten, föreläsningar och presentationer en banbrytande atmosfär.

Ikonerna som spikar identiten

Ikonerna på SPACE är en kraftfull del av den visuella ideantiten som förstärker gaming-känslan och tillför “tech” till tonaliteten.

SPACE + Avicii Experience

Ett interaktivt hyllningsmuseum tillägnat en av vår tids största ikoner – Tim ‘Avicii’ Bergling finns i anslutning till SPACE. Ett projekt som Pigment fick förtroendet att vara med och förverkliga.
Se vårt case om Avicii Experience
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation