Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Färdiga Maten
case-fm-top-image

Färdiga Maten

Förvandla gastronomi till digital magi

När Färdiga Maten ville ta steget in i den digitala världen med sin affärsidé om hemleverans av kocklagad mat i form av färdiga matlådor, valde de att samarbeta med oss på Pigment Webbyrå. Tillsammans skapade vi en intuitiv och användarvänlig plattform, där varje kund kan skräddarsy sin matupplevelse och hantera sina leveranser med enkelhet. Med en balans av branding, UX/UI-design och systemintegration, skapade vi de verktygen som både kunder och Färdiga Maten behöver. Låt oss berätta om resan från idé till en skräddarsydd WordPress-lösning.

case-fm-web

Framtidens matleverans digitaliserad

När ni tänker på kocklagad mat levererad direkt hem, vad föreställer ni er då? För Färdiga Maten innebar det en skräddarsydd digital upplevelse, både för sina kunder och sin personal. På Pigment Webbyrå tog vi oss an denna utmaning och omvandlade Färdiga Matens vision till en fungerande digital realitet. Bilden ni ser representerar vår resa tillsammans: från en unik branding till en interaktiv UX/UI-design, och från avancerad frontend- och backendutveckling till en smart app som underlättar för personalens dagliga arbetsuppgifter. Låt er inspireras av hur vi kan förvandla era idéer till digitala mästerverk, precis som vi gjorde för Färdiga Maten.

Passion i varje rätt

Smart prenumerations­system

Du kan välja hur många måltider du vill ha per vecka och hur ofta du vill få leveranser. Dessa prenumerationer ger dig flexibilitet att anpassa tjänsten efter dina behov.

Beställ mat från bussen

Med tanke på att majoriteten av färdiga matens besökare kommer till webbplatsen via mobilen har vi lagt extra mycket tid på att skapa en enkel resa för de som vill beställa mat för första gånge, men även för existerande kunder som under Mina sidor kan hantera sina menyer och preumeration.

Fräscht och enkelt - hela vägen

Efter att du har slutfört din beställning kommer Färdiga Maten att schemalägga leveransen enligt de val du har gjort. Din mat körs ut till dig och sedan är det bara att värma och njuta av god och hälsosam mat.

Smakfull valmöjlighet

Gör er varje middagsstund smakfull med noggrant utformade rätter. Varje måltid speglar den kvalitet och expertis Färdiga maten erbjuder.

Ert konto, era Val

Med intuitiva gränssnitt och smidiga funktioner har vi designat "Mitt konto" för att besökarna enkelt ska kunna hantera sin prenumeration.

Brandbook

Här ser ni grunden för Färdiga Matens visuella identitet. Med noggrant utvalda typsnitt, en distinkt logotyp och en harmoniserad färgpalett, har vi skapat en identitet som reflekterar både kvaliteten och passionen bakom varje rätt.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation