Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Co-native
case-conative-top-image

Co-Native

Molnets mästare

När Co-Native, en pionjär inom samarbete mellan molnbaserade företag, närmade sig oss, visste vi att detta skulle bli ett projekt utöver det vanliga. Med en vision av att förena gigantiska molntjänster under en paraply – samtidigt som de behåller sin unika identitet – var Co-Natives ambition tydlig. Vår uppgift? Att skapa en digital närvaro lika innovativ som deras filosofi. Genom vår expertis inom branding, UX/UI-design och frontend-utveckling, har vi designat en skräddarsydd hemsida som inte bara representerar Co-Natives kärnvärden, men även står ut i den digitala molnmiljön.

case-conative-web

Ett nytt molnbaserat ekosystem

När vi på Pigment Webbyrå fick äran att samarbeta med Co-Native, en ledstjärna inom molnbaserat samarbete, visste vi att detta skulle bli något speciellt. Bilden ni ser här representerar vårt gemensamma arbete: En skräddarsydd, WordPress-baserad hemsida som speglar Co-Natives unika positionering i molntjänsternas värld.

Vårt uppdrag sträckte sig från logotype och färgpallet till intuitiv UX/UI-design och avancerad frontendutveckling. Målet? Att ge Co-Native en digital plattform där de kan presentera sin vision och sina partnerskap på bästa möjliga sätt. Låt oss inspirera er med hur vi kan omvandla era ambitioner till verklig digital magi.

Branding

Ledorden för brandingen har varit “Co-creation”, “Mastery” och “Kindness”. Dvs spela på värme, lekfullhet och spännande färger. Mindre corporate och mer trendig snällhet. Det övergripande intrycket av Co-native ska därmed vara varma färger, lekfullhet och spännande färger. Så som sand, peach och andra neutrala färger.

Färgpallet

Varma, neutrala färger som sand och peach. Med knalliga konstrast färger som lila och grönt för att bryta av och dra ögat till viktiga detaljer och CTAer.

Typografi

Typsnittet bidrar även till att skapa kontrast och hög läsbarhet. Som pricken över i:et kan deras mjuka intryck stärkas ytterligare med toningar.

Förtydliga fördelar

Vi på Pigment Webbyrå anser att tydlighet och enkelhet leder till förståelse. Här ser ni hur vi visualiserade Co-Natives erbjudande på ett lättillgängligt sätt.

Optimerad mobilvy för Co-native

Här kan du se hur vi anpassat Co-natives hemsida för mobila enheter. Från den inbjudande startsidan till en detaljerad undersida.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation