Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Konsthallen
case-konsthallen-top-image

Konsthallen

Middag med kultur

På Djurgårdens hjärta, där konst och kulinari förenas, ligger Restaurangen Konsthallen. Med en passion för smakrika måltider och konst, är Konsthallen inte bara en restaurang, utan en upplevelse. För oss på Pigment Webbyrå var uppdraget klart – att gestalta denna kombination av historia och samtida kultur på webben. Med skräddarsydd frontendutveckling i WordPress har vi framhävt Konsthallens unika karaktär och erbjudande.

case-konsthallen-web

Mat och hemsida som sticker ut

När Restaurangen Konsthallen, en kulturell ikon på Djurgården, ville förnya sin digitala närvaro, anförtrodde de oss på Pigment Webbyrå med uppgiften. Vi tog fram en skräddarsydd WordPress-lösning, med ett skarpt fokus på frontendutveckling, som perfekt återspeglar Konsthallens essens och tradition. Med varje pixel och varje rad kod har vi strävat efter att förmedla den unika atmosfären och den kulinariska kvaliteten som Restaurangen Konsthallen står för.

Konst i fokus

När vi utformade hemsidan för Restaurangen Konsthallen, ville vi inte bara belysa den kulinariska upplevelsen, utan även den rika konsten som gracerar deras väggar. På bilden ser ni ett av de många konstverk som regelbundet ställs ut på Konsthallen.

Grafik

Det ni ser på bilden är den distinkta grafik som nu pryder Konsthallens webbplats, en fusion av modern design och historisk charm. Precis som med Konsthallens grafik, strävar vi efter att fånga verksamhetens unika karaktär och omvandla den till en digital upplevelse som engagerar och imponerar.

Unik menydesign

När ni bläddrar genom Restaurangen Konsthallens hemsida kommer ni märka den unika menystrukturen. På bilden ser ni hur menyn presenteras på en laptop. Denna meny ligger i sidfoten och sammanfattar rätt bra hela detta projekt - Konsthallen är unik på alla sätt.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation