Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Backstage Hotel
case-backstage-top-image

Backstage Hotel

Digital scen för Backstage Hotel

När ni söker en unik webblösning som speglar er unika verksamhets själ, titta på det arbete vi gjorde för Backstage Hotel på Djurgården. Här kombinerade vi en skräddarsydd design med avancerad frontendutveckling för att skapa en digital scen där besökarna kan kliva in i den konstnärliga världen bakom kulisserna. Med hjälp av WordPress lyckades vi väva samman kulturell charm, kreativitet och teknisk precision för att ge Backstage Hotel en hemsida värdig deras nyskapande koncept.

case-backstage-web

En glimt av intima hemligheter.

Vi förvandlade i samarbete med Seth&Östen hotellets vision om en ”teatervistelse bakom kulisserna” till en levande digital upplevelse. Varje detalj, från den skräddarsydda designen till frontendutvecklingen, skapades med målet att skapa denna känsla. Med WordPress som CMS har vi skapat ett enkelt ramverk att uppdatera och lyckats framhäva hotellets karaktäristiska estetik och stämning.

Bli en stjärna för en kväll

Responsiv design för Backstage

En digital upplevelse ska vara lika genomtänkt som den fysiska. Här ser ni Backstage Hotels webbplats responsivitet i mobila enheter vilket säkerställande att varje besökare får en problemfri och elegant upplevelse, oavsett skärmstorlek. Med vår expertis i frontendutveckling, har vi säkerställt att alla gäster är bara ett klick bort från en bokning.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Ska vi bli partners?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation