Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Midnattsloppet
case-midnattsloppet-top-image

Midnattsloppet

Digital startlinje för Midnattsloppet

När det var dags för Midnattsloppet att ta steget ut i den digitala löparbanan, var vi på Pigment Webbyrå redo att springa vid deras sida. Vi har skräddarsytt en dynamisk webblösning i WordPress, optimerad med intuitiv UX & UI-design och smidig frontendutveckling. För att ge alla deltagare, oavsett var i världen de befinner sig, en friktionsfri upplevelse har vi implementerat flerspråksval och direktlänkning för enkel bokning av lopp. Oavsett om er ambition är att sprinta eller jogga i den digitala världen, står vi redo att hjälpa er korsa mållinjen med bravur.

case-midnattsloppet-web

När Midnattsloppet fick digital glans

Att presentera ett evenemang som Midnattsloppet på webben kräver en lösning som kombinerar estetik med funktionalitet. Besök gärna Midnattsloppet hemsida och se resultatet av vårt samarbete: en skräddarsydd WordPress-webbplats designad för att få pulsen att stiga. Med en djupgående UX & UI-design har vi skapat en användarvänlig upplevelse som leder besökarna rakt fram till startlinjen. Tack vare frontendutvecklingen flyter sidan smidigt på alla enheter, medan det integrerade flerspråksvalet säkerställer att ingen löpare blir efterlämnad. Och när det är dags för er att kliva in i loppet? En enkel länkning till bokningssystemet gör anmälan till en bris.

Interaktiva loppkartor

När ni navigerar er genom Midnattsloppets webbplats kommer ni snart att stöta på en av de interaktiva loppkartorna. Dessa grafiska element inte bara visualiserar loppets rutt, men erbjuder också en djupare förståelse av vad deltagarna kan förvänta sig. Oavsett om ni är en rutinerad löpare eller nybörjare, erbjuder dessa kartor en klar bild av era kommande äventyr.

Minnen i rörelse

Dyk in i Midnattsloppets färgstarka historia med vår dynamiska bildslider. Denna funktion gör att ni enkelt ska kunna bläddra genom höjdpunkter och minnesvärda ögonblick från tidigare lopp. Låt er svepas med av känslan och energin från loppen genom åren!
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation