Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Foyen
case-foyen-hero

Foyen

Foyen slår upp dörrarna till sin nya hemsida

Foyen är en affärsjuridisk advokatbyrå med vass juridisk kompetens. Sedan starten 1987 har de levererat juridiska lösningar inom rättsområdena för deras branscher. Bland annat affärsjuridik, avtalsrätt och miljörätt.

De slår nu upp dörrarna till sin nya WordPress hemsida, som vi på Pigment har fått vara en del av att skapa. Arbetet har inkluderat att bygga siten i Guthenberg och integrera CRM systemet från HubSpot. I ett tätt samarbete med dem och deras designers har de fått en vass och unik hemsida.

case-foyen-web

Advokatbyrån med vass kompetens

Foyen är en affärsjuridisk advokatbyrå med vass juridisk kompetens. Sedan starten 1987 har de levererat juridiska lösningar inom rättsområdena för deras branscher. Bland annat affärsjuridik, avtalsrätt och miljörätt. Med sina kotor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo täcker de större delen av den nordiska marknaden och har idag över 100 anställda.

HubSpot integration

Vi har integrerat CRM systemet HubSpot på hemsidan. Systemet förenklar Foyens administrativa arbetet inhouse.

Analyser och information

De följer ständigt marknadens dagsläge och klimat, vilket de analyserar och delar med sig av i informativt syfte på hemsidans del "Aktuellt".

Vi optimerar våra hemsidor för alla skärmar

Hemsidan är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke, då många av Foyens kunder besöker hemsidan från mobilen. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation